Zdravím jsem 34tt a už nějak kolem 20tt začal ten neklid netýká se to jen nohou, ale celého těla.. je to hodně nepříjemné budí mě to i v noci zabírá mi na to když začnu chodit takže v noci víc chodím než spím 😔. Co vám na to pomáhalo? Mě Dr řekl, že mám masírovat nohy, ale to nezabírá.. beru magnesku dokonce jí i piju a stejně nic. Děje se to jen když si lehnu 😔.
Železo a bosá chodit po studené dlažbě. A pozor jestli nejis moc sladkého.
@annoonniimm pomáhalo mi na to buďto chodit po studených dlaždicích a nebo když to bylo hodně, tak hodně studená sprcha.
Já teda na neklidny nohy hlavně teplý. Stačí být chvíli bez ponožek a můžu se zblaznit. A mazat taky něčím hřejivým.mam různý masážní gely.ale hlavně ponožky,vždycky. Já chodit po studené dlažbě tak mi ty nohy upadnou😂😂
@annoonniimm mě pomohlo železo a promasírovat
Začalo mi to v těhotenství a drží se to do teď (přes 3 roky), mě pomáhá nejíst moc sladkého přes den a studený na nohy. Ať už dlažba nebo zábal. Mě dělá hlavně problém večer zabrat, takže vstanu a strčim nohy do mrazáku (beze srandy) 🤣 a pak musím rychle usnout protože když ne, jdu takhle ještě třeba 3x 🤣 ale je to opruz, ne že ne 🤦♀️
@te_reza jo mám,celý život.a nejhorší je to v létě,když právě chodím na boso. Přes den teplo,otevřené boty a večer se ochladí...ono v těhotenství,když je to způsobené hlavně otoky,je to možná jiný.ale i v těhotenství mi pomáhaly hlavně ty hřejivý masážní gely.
A detralex ještě jsem si vzpomněla,že beru.
Jeezis jak já to nesnasim🙈😂😂Fuj,až mi z toho nohy zacukaly 😂😂
@annoonniimm Mě na to pomohl až porod 😄 na samým konci těhotenství to bylo fakt už hrozný...
V těhotenství to bylo peklo, ale bylo to železem....chodila jsem si sprchovat nohy ledovou vodou třeba 3x za noc.....ale po porodu jako když utne 🙂
Taky doporučím železo 🙂
Zelezo, horcik a mazu kafrovou masti nebo ted mam diozz sprej. Mela jsem to i minule tehotenstvi, nastesti to skoncilo porodem. A studene taky pomaha🙂)
@annoonniimm magnosolv mi na to zabral až 2 měsíce pravidelného uzivani. Měla jsem i detralex a večer před spaním jsem mazala klasickou Alpou. Porodem to naštěstí skončilo...
@annoonniimm mě to začalo v těhotenství a bohužel mi to zůstalo. Usnout je peklo. Jdu s davem a sprchuju ledovou vodou a používám chladivou koňskou mast
@annoonniimm taky jsem v těhotenství chodila po baráku....v prvním jsem v noci cvičila těhotenskou jógu....je to peklo..nooo zrovna mám na nohách studené zábaly z plinky 🤨
sprchovala jsem to ledovou vodou, ale to úomohlo na chvíli, alespon než jsem zaspala
Můžu se zeptat jak se to projevuje?🤔
@annoonniimm nejíst cukr, přidat železo z lékárny, chladit nohy, kompresní punčochy 😉
Po porodu většinou odezní, do té doby držím palce. Ten cukr dělá hodně, je vidět po týdnu bez něj a nepít moc kávu také 🙈
K tomu horciku jeste…je dobre se podivat jakou slouceninu horciku beres, kazda ma jinou vstrebatelnost. Z tech rychlo dostupnych se mi nejvic osvedcil citrat, ma ho i dmko
@lenkalubina no ve zkratce potrebou pohybovat nohama, tlakem v nohach, tupou bolesti,…
Porod, jinak jsem zkusila snad vše a úplně na prd
Ty jo já si taky s tím neklidem užila. Mě pomáhalo masírovat a magnesko, a když to bylo fakt nesnesitelný tak na ferovku paralen
Horcik, železo, porod 🙄 mam to taky a je to hnus
@elesse tak v tom případě to mám taky...ale těhotná nejsem...užívám magnesko,ale sem tam...asi budu muset přidat
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@annoonniimm já to měla v těhotenství taky a čím víc se blížil porod, tím horší to bylo 🙄 velmi mi pomáhaly kompresní punčochy nebo nohy obvázat a pořádně stáhnout, lepší radu nemám 🤷♀️ jinak jsou tyhle nepříjemné pocity v nohou od žil prý