Ahoj holky, mely jste vlasate miminko,kdyz vas palela zaha nebo jsou to jen pověry?😀
Tak to slyším poprvé takovou pověru.... s tím, že mě pálí žáha asi tak od pozitivního testu a poslední měsíce musím spát skoro v sedě, tak by měl mít syn vlasy minimálně jako Dominik Feri.😂
Tuhle pověru znám, ale u mě se nepotvrdila - žáha mě nikdy nepálila, ale narodil se mi vlasáč 🙂
V prvnim tehotenstvi me palila furt a narodil se plesoun.
Zaha me palila silene a mela vlasu dost😀
nepálila a vlasáč byl brutální
@vanesahudgens nikdy jsem to neslysela. Palila me u obou, vlasac ale ani jeden z nich.
@vanesahudgens me palila hodne a narodila se mi vlasata holcicka ☺️
Mě palila zaha pri obou těhotenství děsně a děti byly bez vlasku🤣
Nepálila mě a obě děti byly vlasatý😉
Me teda palila pekelne a maly mel par chloupku na hlave, je to jen povera
@vanesahudgens za me povera, palela mi zaha cele tehotenstvi a malej byl stejne plesounek😁😁
Taky mě pálela žáha a vlasy jí začaly růst až v roce.
Palila jak cert a zadna vlasatice nevylezla 😁
@vanesahudgens v prvním těhotenství mě žáha nepálila dcera měla jen takové chmýří.Při druhém to bylo brutální, zvlášť poslední měsíc a narodil se vlasáč😃
Ha ha, nepálila. Jedno dvojče vlasaté, druhé ne 😀.
U syna mi ke konci těhotenství žáha pálila a opravdu se narodil vlasatej 😀
@vanesahudgens no na to jak jsem trpěla, tak by musela mít dcerka po narození hlavu jak mikrofon 😂 ne opravdu se nám to nepotvrdilo. Za nás je to čirá pověra
@vanesahudgens Zaha me palila hrozne, syn temer bez vlasu 😀
Rika se to. Ja mela velmi vlasate mimi a palila mne zaha fest.
Se divím že ještě někdo na takovéto pověry věří 😁
Mě pálila dost a dcerka měla vlásky 😊
Pálela mě žáha snad od 16 týdne a prdelka měla vlásků taky hodně ale teď jsem taky měla pálení sice až dýl, ale malá je super plešatá🙂
Me teda palila tak, ze se mi kolikrat chtelo i brecet. Nezabiralo vubec nic. A vsechny deti meli par vlasku. Takze za me teda urcite neplati tahle povera! 😂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Malá měla vlasů celkem dost, ale žáha mě pálila tak poslední měsíc, což už byla hlavičkou dolů 😁