Holky chci se zeptat... Uz nekolik dni prenasim a chci zitra zajed uz do porodnice protoze mam doktora uplne na nic prakticky zadna vysetreni poradne nic nevim chtela jsem prejit ale nevzali me uplne jsem ztratila duveru tak proto uz chci do porodnice at si me tam nechaji nebo vyvolaji porod hlavne kontrola jestli je vse vporadku maly se mi ozyva ale i tak co vy na to jde to diky...
Na profilu máš, že máš 7 dní do porodu, jestli to platí, tak ještě nepřenášíš a vyvolávat je tudíž zbytečné a to by ti nejspíš řekli i v porodnici. Mě teda porod vyvolávali, ale s prasklou zelenou plodovkou
Podle menstruace prenasim 13.. Ja zitra prave chci jed do porodnice at vim co a jak.. Protoze os sveho doktora nic nevim
To je divný mě Dr posle vždy pár týdnů před porodem do porodky kam dochazim každý týden a dělají ozvy a kontrolují ze ,, vnitř,,
Prave ze mam doktora na nic naprosto nespokojena nikam me neposilal nic nevim.. Proto chci jed zitra sama od sebe do nemocnice.. Dekuji jde mi o maleho
A taky nebudou mit extra reci ze namam v prukazce tolik zaznamu protoze u doktora nic prakticky zadne kontroly ja nespokojena
Dekuji za podporu stoho mam strach moje chyba to neni... Hlavne at je vse vporadku
Uz aby to bylo... Ja verim ze je vse ok. Nic me neboli potize nemam... Maly se mi ozyva... Akorat doktor na nic.. Vubec se nestara jako doktot
Na zacatku bylo vse ok.... Ja pak obvolavala doktory ale nikdo nebere...
Do porodky si klidně zajdi, ale přenášet budeš až po 42tt..
To uz budu mit po 42tt.. A prave proto chci do porodnice at vim jestli je vse ok.. Muj doktor je o nicem zadne kontroly kdyz mi nic neni a nic neboli i kdyz mam po terminu
@zuzibuzi ty kráso,na mě naopak koukali,že jdu už na predporodni od 37tt,že je brzy ,ale mudr mě poslala,páč ji mám v jiném kraji (tudíž i okrese) a rodila jsem 38+6
Rozhodně si do nemocnice zajdi 😉
Ano jdu zitra.. Ale jsem zvedava co mi reknou
@zuzibuzi používejte diakritiku, vždyť se to nedá číst. A nepsavala jste sem náhodou jednu dobu pořád dokola podobný příspěvek? Pak vám to někdo napsal a byl klid a ted je to tu znova.
Napsat si muzete co chcete.... A bude klid
@zuzibuzi jak jsi dopadla??
Dekuji
@zuzibuzi držím pěsti 🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Kolik konkrétně jsi tt?