Dobré ráno,
nevím jestli plašit nebo je to normální.
Stává se mi skoro každý den, že když jdu lehce svižnější chůzí začne mě bolet nebo spíše bodat v pod bříšku nalevo a při každém došlápnutí levé nohy to je hodně nepříjemné. Musím krok opravdu zmírnit na styl "vyhlídková" chůze aby to tolik nebolelo a došla tam kam potřebuju. Přejde to jakmile si sednu a odpočnu si.
Jsem 28+5tt. V úterý jsem byla u doktora a všechno bylo v pořádku. Děje se mi to už delší dobu, ale až teď je bolest takhle výrazná. Předtím stačilo opravdu jen zmírnit hodně krok.
Nemáte některá zkušenost?
Děkuju moc holky 🙂 Hrozně se mi ulevilo.
@b91
@kepu
@evaaskalova
Je to normální. Dost možné že jak se ti roztahuje děloha a posouvá svaly a všechno okolo na stranu tak když je potom zaprahnes tak to bolí. (většinou je to round ligament pain)
Odpočívej a dávej na sebe pozor, zní to divně.. ale je to normální 🙂
@kaii Ahoj,mela jsem to same,doktorka mi predepsala Magnosolv a rekla mi,at vic odpocivam a hned za dva dny to preslo.Pry je to normalni,jak se roztahuje deloha.Ale udelala mi pro jistotu i ultrazvuk a testy krve a moci,ktere vysly dobre.Urcite to bude taky dobre🙏🤰
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kaii Mela jsem uplne to same na prave strane. Kdykoli jsem sla svizneji nebo do kopce, pichalo to fakt dost ostre. Zpomaleni a odpocinek pomohl. Gynekolog mi rekl, ze je to uplne normalni a ze mam zkratka chodit pomaleji. 🙂 Pak se to tedy jeste zhorsovalo dalsimi tydny tehotenstvi. Nicmene se neboj, je to v pohode.