Dobrý den.
Jsem 39+5 dneska kontrola a odchází mi ode dneška větší kusy hlenu. Na kontrole mi bylo řečeno že už jsem volně pro prst otevřená. Nechce se mi v úterý na vyvolání, myslíte že se to rozjede, když už mám tlaky v podbřišku a konečníku do toho poslíčky. Doktorka říkala že porodim do pondělí do poslední kontroly,, ale to nevím. Měla jste to některá takhle a porod se sám přirozeně rozjel? Děkuji za odpověď 😊
@kerol2404 Zdravím, já Vás asi moc nepotěším. Naprosto stejně jsem na tom byla jak Vy s dcerkou, jenomže nic.. já měla tak šílené bolesti, že jsem v sobotu byla u MUDr a prý poslicci, volně na prst, přes celou noc jsem spala ve vaně, jak to bolelo, snad každých 5-10 min, jela jsem do nemocnice v neděli, s tím, že jsem byla furt na prst!!😡😂 tak mi hodně pomáhali hmatem a pichli mi i vodu a k večeru byla mala na světě. 😊
Proč byste musela na vyvolání? Má miminko nějaké problémy ?!ja rodila 41+2 první dítě takže klídek. Hodně pohybu, fyzické práce, případně sex .
@kerol2404 U druhého a třetího těhotenství jsem měla naplánováno od doktora vyvolávání, a děti se vždy narodily přesně den před termínem stanoveného pro vyvolání. Je fakt že jsem je dost (děti) prosila ať se umoudří, a chtějí sami ven 😀 A ono se podařilo 😊 Rodila jsem 41+0, a 41+1.
Ahoj, měla jsem to úplně stejně, jak píšeš ty. S tím rozdilem, že kontrola proběhla v pondělí, a pokud se do ctvrtku porod nerozjede, tak v pátek v 6 ráno nástup na vyvolávání. A mě to vystresovalo tak, že ve čtvrtek jsem zacala rodit sama 😅
Já byla na kontrole v jedenáct dopoledne taky otevřená volně na prst, o dvou hodinách procházky na dva, radši si mě nechali v porodnici s tím, že můžu porodit ten den nebo za týden a v 18:18 byla malá na světě... a to jsem do pěti byla skoro bez kontrakcí.
Mě se porod rozjel v 5:00 ráno a to jsem měla jet v 8:00 na příjem na vyvolávání. Rozjel se ač to vypadalo, že se vůbec nic nechysta, takže šance určitě je. Zkus procházku, sex 🙂
Byla jsem na dva, hlenová zátka pryč, sex dvakrát denne a stejně jsem na to vyvolávání musela..takhle to.opravdu určit nejde ale držím. Palce.
Hamilton Ti nezkoušeli dělat?
@rebekabebe tak co jsem dopsala tenhle příspěvek praskla mi voda a malá byla za tři hodiny venku 😊😊
@kerol2404 já to věděla gratuluji ❤️❤️❤️❤️ jak se s malou máte ❤️❤️
Malá už je u mně a daří se nám krásně. Bylo to rychlejší, ale o to víc bolestivější 😒😊
@kerol2404 no jsem ráda že se rozhodla jít už na svět 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kerol2404 já si myslím že je velká šance že se rozjede porod ještě dříve aby tě to nakonec ještě nechytlo dneska v noci nebo zítra ráno 😊❤️