Dobry den holky chtela.bych se zeptat je.hodne skodlive pit v tehotenstvi cerny caj nikdy jsem.nad tim nepremyslela jsem ve 38tt a cele tehu jsem pila cerny caj... tak cca 1,5l kazdy den.. davam.si do pul litru dva sacky
To vim taky ze uz je pozde nejak js.si to neuvedomila ani me.nenapadlo ze by mohl.skodit.. ted jsem to cetla.na netu tak.jsem se u toho zarazila..
@lusinek12 cerny caj nevadi, ale pokud popijis behem celeho dne, uber na intenzite (vice vody mene caje, nebo jen kratce louhovat, aby byl slabsi), tein jde prez placentu a cim pokrocilejsi tehu, tim se tein a kofen odbourava pomaleji a miminku muze vic busit srdicko, nebo muze byt aktivnejsi. Pokud chces zmensit objem teinu, tak udajne pry pomaha zalit caj, vylit ho a zalit znovu 😊 Ja jsem ted ve tretim trim.a taky piju cerny caj, ale jen rano, klasicky do 2,5dcl 1 sacek, jen chvili louhuju, pak vytahnu a pak zaliji troskou vody znovu a doleju cistou vodou a davam synovi (aby nemel moc teinu v tom caji), ja piju ten klasicky, je to moje droga 😅
@lusinek12 Pila jsem ho v těhotenství docela dost a vše OK 🙂 Jen doporučím - teď už ho nepij, čč staví. A po porodu budeš mít asi trochu zácpu, tak abys neměla pak větší potíže.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zaprvé, ve 38. TT je už snad pozdě si s čímkoliv lámat hlavu a zadruhé, kdyby černý čaj škodil, Británie by už dávno vymřela 🙂