Zdravím, co myslíte ze by to mohlo ze mě vytect? Jsem 38tt, včera bolesti ve spodku ale dneska bez bolesti tak vůbec nevím co s tím
Asi vám začala odtíkat plodová voda. Kdy se to stalo?
@zuzan88 dnes ráno, první do kalhotek a pak po sprše když jsem si chtěla oblict druhé kalhotky, tak na zem odteklo akorát ze já koza to vytrela a nevzala nic na vlozku a když jsem jela k dr s kalhotkama mokryma tak kalhotky jsem měla černé tudiz se nic nepoznalo nějaké zbraveni,.takze teď čekám co a jak a jsem docela zoufalá
Ahoj, mně začala odkapávat den před prasknutím - žádné kontrakce k tomu nebyly...další den ráno rupla a až další den večer jsme porodila..
P.S.: Vypadalo to přesně takhle..
Může to být plodovka a objem se může zvětšovat.. nebo to můžeš prubnout, párkrát si pobehat po schodech a třeba praskne úplně... teď zatím odtéká to, co pustí mimčo kolem hlavičky 😊😁😁
Mě takhle odtékala celý víkend..ale to byly opravdu jen kapičky...v pondělí už to začalo dost, už jsem si dávala i vložku a když jsem si zajela k nám na gyndu na kontrolu, tak než sem dolezla, praskla mi na schodech 😂 porodila sem až za 8hodin
taky mi u prvního porodu odtekla voda, cca v půl 4 před cukrárnou na náměstí🙂 no a mírné, jakože občasné pobolívání jako třeba na ms jsem začala mít až někdy kolem 8h..postupně se to zhoršovalo a intervaly se zkracovaly
Ale jsou i případy, kdy odteče voda a porod se nerozjede.
Podle mě to je plodovka, a buď nachystaná, popř.zavolej do porodnice, co ti poradí.
Buď SE to rozjede, a nebo ti řeknou, ať příjdeš s mokrou vložkou na test, aby se vědělo, nevím, jak dlouho nechávají těhulku s odteklou pl.vodou.
Držím palce
@eliesch1 ono to mas ruzne, nekomu se porod rozjede kontrakcemi a plodovka praskne az pak, nebo ji prasknou primo na salu, nekomu praskne plodovka a ma pod sebou kaluz, nebo praskne a odteka postupne jako z kohoutku a nekomu odtece troska, pak zase troska, nekde jsem cetla, ze to muze byt tim, ze mimi nejak ma tu hlavicku v porodnich cestach a ze jak se nejak pohne hlavickou, tak vzdy odtece jen troska, co se pres pomyslny spuntik z hlavicky dostane. Kdyz praskne plodovka kontrakce muzou prijit hned nebo taky za delsi dobu.
Tak jak to s Tebou vypada? Me zacala prosakovat v 1:45 (4x jsem si jakoby ucurla a pak nic) ve 4:00 v porodnici praskla (bylo to tak tak, jinak by to bylo v aute 😀 ) a hned zacali kontrakce. V 7:21 byl malej na svete 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.