Děvčata prosím, jsem ve 38 týdnů těhotenství a žádné mlezivo mi neteče-:( Máte s tím někdo zkušenost?
@sasyna Taky mi neteklo. Az po porodu a normalne kojim. Ani me teda nenapadlo, ze by pred porodem melo tect 😁.
Příští týden budu rodit a tak mi nic neteče.
U prvního těhu teklo jak blázen, a kojila jsem bohužel jen 3 měsíce. U druhého teklo méně, kojila jsem skoro 3 roky. U třetího neteklo vůbec, kojila jsem 22 měsíců. Myslím že to s tvorbou mléka po porodu vůbec nesouvisí.
U mě se spustilo až pár dní po porodu.
Mě neteklo vůbec nic před porodem, bála jsem se z těch diskusí tady, že snad nebudu ani kojit a kojim už rok a nejspíš ještě kojit budu 🙂
A já už měla strach, že když mi neteče mlezivo, tak se mi nevytvoří ani mléko 😁a jak čtu, tak to na tom vůbec nesouvisí
Děvčata moc děkuji za informace🙂
@sasyna taky jsem 38tt a taky mi zadne mlezivo netece, je to uplne normalni, nema to kazda. 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@sasyna Mne neteklo mlezivo v tehotenstvi ani jednou. Obe deti jsem kojila pres rok a mleka bylo na rozdavani 😉