Zdravím všechny 👋
Mám takovou asi hloupou otázku 😄 ale poslední dny, je náš maličký cimdal klidnější, byla jsem i na pohotovosti, protože jsem ho cítila úplně minimálně. Jsem 37tt a náš malý drobek už má přes 3 kila 🙄 tak mně napadlo, jestli to, že je cimdal klidnější nějak nesouvisí s tím, že by se už pomalu připravoval na porod a sbíral sílu, je to možné? Uklidnilo se vám také miminko takhle ke konci? Třeba včera byl zase živější a dneska je zase hodný... Což u něho není zvykem, běžně kopal 24/7 🙄 chápu že má míň prostoru, ale tak to má už delší dobu a stejně jsem cítila aspoň jak hejbe ručičkou nebo tak a teďka jen občas vybouli zadek, trochu kopne a zase dál spí..
@hasara33 měla jsem totéž a ještě k tomu ten den na monitoru. Týden před usnul,že mě ho museli natáčet znovu po změně polohy a v den porodu křivka,jak kdyby se měřily otřesy na Etně 😂 to doktorka říkala,že to ještě nebude (38+6)za 9h jsem tam byla zpět,že rodim
@amazonkajanik já byla den předem na kontrole a doktor po vyšetření také říkal, že se vůbec nic nechystá 😄 no ale chystalo 😄
No on ten porod nakonec prijde, at to bude zitra nebo za mesic. Zaujalo me to, ze kdyz se nehybe a nekope te, je podle tebe "hodny". Takze kdyz se hybe a kope, je zlobivy? 😀
37+2 byl celý den hrozně spavý, až jsem z toho neměla dobrý pocit. Pila jsem i hodně coly, jedla čokoládu, snažila se nějak zaměstnat. No a v noci mi rupla voda a ráno byl na světě. Takže u mě snížená aktivita teď znamenala porod. U staršího jsem ale nic takového nezaznamenala.
@krupka3 jo protože to sakra bolí! 🤣
@lennus to já se těším, hezky ať už jde, budu radši když ho budu moct mazlit, než se strachovat proč jako zase nekope...
@mish_ka no já sladký nemůžu, takže si dám třeba pomeranč a čekám... No včera přes den klid a v noci teda valil jiný bomby frajer, takže si asi přehodil režim
Ale.hybat by se melo. Pokud ne, tak je to zase spatne,ne ze je hodne....my.mame angel sounds a kdyz se mi neco nezdalo,tak jsem si zkontrolovala srdicko.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@anirij332 Ano, jak měla málo místa, už jsem ji tam tolik necítila, ale přijde mi to tak v pořádku, byla jsem v klidu