Jaké intimní mýdlo jste si braly do porodnice?

pajas261
11. bře 2022

Balim tašku do porodky, jaké intim mýdlo byste radily po porodu?

journals
11. bře 2022

@pajas261 zadne

ferda90
11. bře 2022

@pajas261 já si brala neparfemovany sprchový gel od babylove z DM i jako intimní gel jsem ho použila. Tím, že je neparfemovany a vhodný pro miminka nijak neštípal a nedráždil.

krisstina93
11. bře 2022

Žádné, stačila čistá voda, nebylo mi příjemné se tam něčím mydlit, natož když sem byla s prvním šitá, to bych asi umřela :D

jjasmina
11. bře 2022

@pajas261 žádné, byla jsem hodně šitá a umřela bych

mishka87
11. bře 2022

Žádné. Měla jsem sice jen 2 kosmetické stehy, ale dole mě to bolelo celé šestinedělí. Na kontrole po jsem doktorovi málem utekla z kozy, jak mě to zabolelo. V porodnici mi i říkali, že oplachovat nejlépe každou hodinu a jen čistou vodou.

jjasmina
11. bře 2022

@mishka87 no ještě v porodnici jsem jen doufala, že tam ani nesáhne teda, i kontrolu po 6ti nedělí jsem snad o dva tydny posunula 😀

kkkt
11. bře 2022

@pajas261 ja mela herbalon s dubovou kurou na radu ostatnich a byl super

mishka87
11. bře 2022

@jjasmina Já bych to musela posunout o půl roku. Ten první půl rok mě byl i sex dost nepříjemný, až bolavý. Chlap byl z toho tehdy nešťastný. A od osmého měsíce až cca do dvou let kluka mě trochu tam dole bolela i MS. Doktor říkal, že je to v normě, ale mě to tedy nepřišlo

jjasmina
11. bře 2022

@mishka87 No my spolu nespali ještě pul roku po porodu, nicmene jsme to jednou zkusili , když byli malé 3mes a hruza a strašná bolest, naštěstí se to vrátilo do normálu

rozitta
11. bře 2022

Cosi s dubovou kůrou 😉

pipi_puncocha
11. bře 2022

Herbalon s dubovou kůrou, doporučila mi to i porodní asistentka, je fakt skvělý.

A roli papírových kuchyňských utěrek, vždy jen přiložit mezi nohy a vyhodit, žádný ručník, utírání, nic.

mishka87
11. bře 2022

@jjasmina Jo bylo to peklo. A chlap se mi diví, že už další nechci. Tohle znovu zažívat fakt nehodlám. Přitom těhotenství i porod byl pohoda.

shirilka
11. bře 2022

@pajas261 Herbalon s dubovou kůrou, na doporučení a super. Už ho mám zase zabalený 😃

herminka
11. bře 2022

Žádný.

jjasmina
11. bře 2022

@mishka87 no já jsem ráda, že ani chlap další nechce popravdě.. Porod byl fajn ikdyž měla malá 4kg, ale to těhotenství strašný + zdrav komplikace po porodu, k tomu mi mala snad do 1,5r skoro nespala a ne prostě, neee

mischel117
11. bře 2022

@pajas261 Byla jsem doslova vysivana dole. Zevnitr a zvenku. Brala jsem si gel s dobovou kůrou. A jemně po WC se umyla. Nestipalo to.super. Hojeni bylo bez problémů a bolesti byly rychle pryc. A to jsem měla echt stehů. Se na mne syn vyřadil když šel ven.

te_reza
11. bře 2022

Žádný. Celý šestinedělí jsem měla koupele v řepíku.

slecnami
11. bře 2022

Taky Herbalon...šitá jsem byla uvnitř i vně a nic neštípalo😉

lpch
11. bře 2022

Tez doporucuji herbalon s dubovou kurou

miriam1989
11. bře 2022

@pajas261 herbalon rozhodně 👍

srnii
11. bře 2022

Stoprocentně Herbalon!!!!! Nemůžu ho vynachválit, zrychluje hojení, neobsahuje mýdlo.

jadadee
11. bře 2022

Herbalon top! Nakonec jsem ho vyuzila teda hlavně na omývání jizvy po sekci, ale byl skvělý!

kikika87
11. bře 2022

Chilly intima růžové. Byla jsem sešita a i tak mi naprosto vyhovovalo.

sirinfirst
11. bře 2022

Herbalon s dubovou kůrou

biciklissie
11. bře 2022

Taky herbalon s dubovou kurou. Poprvé na mytí jizvy po císaři a spodku a podruhé na mytí sesiteho spodku po přirozeném porodu. A co je super, existuje i vlhceny toaletní papír s dubovou kurou. Ten jsem využila po toaletě, když jsem nestíhala klasické mytí. Úplně super.

lokesa
11. bře 2022

Balila jsem Herbalon, ale nakonec jsem ho používala až doma. Po porodu jsem se myla jen vodou. A co se týká vlhčeného toaletního papíru (s dubovou kůrou), který mi doporučovali, tak za mě fakt ne, použila jsem ho párkrát a hrozně mi vadil. Super jsou, jak už psal někdo výše, papírové kuchyňské utěrky na sušení spodku po sprše.

ellyem
11. bře 2022

Taky jsem nic neměla. Umývala jsem se čistou vodou jak v porodnici, tak celé šestinedělí.

chlapecektehu
11. bře 2022

@pajas261 žádný sama doktorka mi řekla že bych neměla nic používat že to může štípat

goovana
11. bře 2022

@pajas261 ja měla hemorogel

andelka
11. bře 2022

Lactacyd myslím. Neměla jsem žádné poranění.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru