Balim tašku do porodky, jaké intim mýdlo byste radily po porodu?
Žádné, stačila čistá voda, nebylo mi příjemné se tam něčím mydlit, natož když sem byla s prvním šitá, to bych asi umřela :D
Žádné. Měla jsem sice jen 2 kosmetické stehy, ale dole mě to bolelo celé šestinedělí. Na kontrole po jsem doktorovi málem utekla z kozy, jak mě to zabolelo. V porodnici mi i říkali, že oplachovat nejlépe každou hodinu a jen čistou vodou.
Cosi s dubovou kůrou 😉
Herbalon s dubovou kůrou, doporučila mi to i porodní asistentka, je fakt skvělý.
A roli papírových kuchyňských utěrek, vždy jen přiložit mezi nohy a vyhodit, žádný ručník, utírání, nic.
Žádný.
@pajas261 Byla jsem doslova vysivana dole. Zevnitr a zvenku. Brala jsem si gel s dobovou kůrou. A jemně po WC se umyla. Nestipalo to.super. Hojeni bylo bez problémů a bolesti byly rychle pryc. A to jsem měla echt stehů. Se na mne syn vyřadil když šel ven.
Žádný. Celý šestinedělí jsem měla koupele v řepíku.
Taky Herbalon...šitá jsem byla uvnitř i vně a nic neštípalo😉
Tez doporucuji herbalon s dubovou kurou
@pajas261 herbalon rozhodně 👍
Stoprocentně Herbalon!!!!! Nemůžu ho vynachválit, zrychluje hojení, neobsahuje mýdlo.
Herbalon top! Nakonec jsem ho vyuzila teda hlavně na omývání jizvy po sekci, ale byl skvělý!
Chilly intima růžové. Byla jsem sešita a i tak mi naprosto vyhovovalo.
Herbalon s dubovou kůrou
Taky herbalon s dubovou kurou. Poprvé na mytí jizvy po císaři a spodku a podruhé na mytí sesiteho spodku po přirozeném porodu. A co je super, existuje i vlhceny toaletní papír s dubovou kurou. Ten jsem využila po toaletě, když jsem nestíhala klasické mytí. Úplně super.
Balila jsem Herbalon, ale nakonec jsem ho používala až doma. Po porodu jsem se myla jen vodou. A co se týká vlhčeného toaletního papíru (s dubovou kůrou), který mi doporučovali, tak za mě fakt ne, použila jsem ho párkrát a hrozně mi vadil. Super jsou, jak už psal někdo výše, papírové kuchyňské utěrky na sušení spodku po sprše.
Taky jsem nic neměla. Umývala jsem se čistou vodou jak v porodnici, tak celé šestinedělí.
@pajas261 žádný sama doktorka mi řekla že bych neměla nic používat že to může štípat
Lactacyd myslím. Neměla jsem žádné poranění.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@pajas261 zadne