Holky, muze hlenová zátka odchazet "postupne" nekolik dni? Nebo to odejde raz naraz? Jak vypada?
@karol1996 Rodila jsem přesně před měsícem.Kdyz mi začala zátka odcházet,našla jsem si na netu,že obvykle do 24 hod.nastane porod...nu,u mě nastal za šest dní.A průběžně ze mě zátka odcházela.
A nemuze to byt jen "divny rosol" bez krve? Tskive lehounce do zelena. Spis pruhledny.? Obcas mam uplne mokry kalhotky, jako by to byla voda, ale hned to prejde...
@karol1996 hlenová zátka je takový rosol - zdrclé želé čirý-lehce žlutý a nebo může být i narůžovělý, že je tam krev. Já jsem měla zátku lehce nažloutlou. A může ti odcházet i několik dnů.
Jestli cítíš obavy, zavolej si k doktorovi 🙂 mě začala odcházet v noci a druhý den jsem porodila 🙂 u každého je to jinak 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@karol1996 Ano může, mě odcházela více jak 14 dní před porodem. Je to taková rosolovitá narůžovělá hmota, s příměsí krevních nitek. Tedy tak jsem to měla já. U prvních 2 těhotenství mi odešla až při porodu.