Ahoj jsem v koncich nevim co delat nikde se nemuzu dovolat tak zkusim vas jestli nevite co s tim mate zkusenosti ? Vcera jsem byla se projit a jak jsem sla na wc tak jsem mela mokre kalhotky nejdriv jsem myslela ze to nic neni jenze se to zhorsilo cele kalhotky mokre jak jsem dosla domu tak uz me chytli bolesti krizi a spodek .
celou noc uz jsem netekla vodu ale mela jsem silne bolesti zad a spodku a rano jsem sla na wc a mela jsem na kalhotkach takove zlute nevim co to je nejedna se o blizici se porod? Predcasni jsem 33tt dekuju
@luksek2233 Na co čekáš, okamžitě do nemocnice, viděla bych to na začátek porodu 😯
@pilzzee jo jo jedu tam jen jsem nechtela aby jsem zbytecne neplasila ze to treba nic neni ale radsi tam zajdu
Raději 10x zbytečně než... 33tt je ještě dost brzo
Určitě jeď, taky jsem byla jednou "zbytečně" 🙂 ať to dobře dopadne 🍀
Už 6. 8. jsme tě do porodnice posílaly, byla jsi tam? Co ti řekli? Hádám, že ti dali nějaké pokyny? Já nějak nechápu, proč jsi nejela hned v noci na kontrolu...
Ahoj, okamžitě do nemocnice , asi to nebude sranda :-/
Proč jsi nejela už v noci?
Ale raději 10x zbytečně než 1x pozdě a něco zanedbat 😢
@miryp to jsem byla u svoji na gynegologii a ona mi rekla ze pokud to bude horsi pak mam jit napsala mi magnesko a to je vsechno
Dekuji ja tam radsi zajedu ale jw to dost brzo na 33tt uvidime co bude 🙂
@luksek2233 chtěla jsem se podívat, co jsi psala minule a na profilu máš 37tt a tady píšeš 33tt to je velký rozdíl, pokud se rozjíždí porod.
Každopádně přeju, ať je vše v pořádku 🍀
Určitě radši jeď.
@luksek2233 to se ale ztrácíš ve vlastních tvrzeních . Toho 6. 8. jsi psala, že jsi byla u gyn čtyři dny předtím a že ti napsala magnézko a řekla, že když se to zhorší, máš vyrazit. A jelikož se ti stav od kontroly zhoršil (měla jsi křížové bolesti i tvrdnutí břicha), posílaly jsme tě do porodnice. Takže jsi tam nebyla. A v noci se ti tedy ještě víc přitížilo a stále jsi doma a ne v porodnici. Tak já úplně nechápu, proč se tu ptáš na informace. Každá normální ženská už by v té porodnici dávno byla, kdyby ve 33tt měla takové potíže...
@luksek2233 oprava, čtyři dny psal někdo jiný v jiné diskuzi, ty jsi dokonce uváděla, že jsi u té gyndařky byla týden zpět a ty bolesti jsi už toho 6. 8. popisovala jako nesnesitelné...
Nebyla jsem tehdy v nemocnici protoze jssm si myslela ze to nic neni ale ted je to horsi tak uz nebudu cekat a jedu dekuji za rady maminky
@luksek2233 najdi si tu diskuzi a přečti si, co jsi tam psala... No nic, toto fakt nemá význam. Pokud jsi těhotná a pokud máš problémy, tak doufám, že konečně ten zadek zvedneš a necháš se v porodnici prohlídnout. To je za mě vše...
Uz bych byla na pohotovosti vcera. A to doktory nevyhledavam, ale tohle neni sranda. Jeste v 33tt.
@miryp Já myslím že s tímhle by každá byla v porodnici, v kterémkoliv tt 🤨
@klokanka31 nepochopitelná liknavost, nesoulad v délce těhotenství a ztrácení se v tom, kdy byla kontrola u gyn jen prohloubily můj pocit, že tady něco smrdí. Za mě už nemá význam ztrácet touto diskuzí čas...
Tak jsem tam byla a porod to neni odtekla mi jina voda tak sem rada ze vsechno je ok . je to moc brzo na 33 tt abych sla rodit . 🙂
@miryp ted nechapu co vam nehraje tahle stranka je od toho abych se poradila jestli nema nejaka pani zkusenost s tim . proc bych mela lhat k cemu by mi to bylo?
@luksek2233 a mě neodpovíš? Jak je to s těmi týdny?
A jak to dopadlo v nemocnici?
@luksek2233 já spíš nechápu že ty jsi nejspíš 33tt,problémy máš již zdá se delší dobu a řešíš to tady,jako mi to je jedno,jde o život tvého dítěte,jen se holkám nedivím co tady píšou... takové věci se řeší s dr ne na koni...
@luksek2233 tak se podívej, co máš v profilu a co uvádíš do diskuzí. Pak se podívej, co jsi uvedla v předchozí diskuzi a co tvrdíš tady. A pak si k tomu přidej, že ti 6.8. bylo na základě obtíží doporučeno odjet do porodnice na kontrolu, protože mohl být ohrožen život dítěte a ty ses na to vykašlala a tři dny na to tady zase vypisuješ, jak z tebe v noci teklo a ty stále sedíš doma na zadeli. No a když to završíš tím, že ti doktoři řekli, že ti odtekla jiná než plodová voda? Sorry, ale marně hledám, co by mi na tom mělo vlastně dávat smysl krom toho, že si z nás děláš prostě srandu...
@miryp a k cemu by mi to melo byt ?! A snad muzu za to ze mi v nemocnici rekli ze mi odtekla jina voda ze na porod to neni .
A poslali me domu
@jancazao v nemocnici mi udelali vysetrenia rekli ze na porod to nevypada ze mi odtekla jina voda to je vse nechapu jaka jina voda ale mimi je v poradku diky bohu 🙂
@luksek2233 Tak hlavně že je s mimcem vše OK 🍀
@luksek2233 jaká jiná voda ti odtekla 😂 to seš pochcala?
@luksek2233 vždyť si 37tt umíš počítat??? Na profilu 37 teď tady tvrdíš 33tt. Tak asi by sis měla přestat vymýšlet a trolit tady. Anebo chápu, že člověk co zrovna je mentálně zaostalý raději zabije vlastní dítě než aby při prvních pochybnostech letěl do porodnice a ještě ani neví v jakém vlastně týdnu je.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Neresila bych zkusenosti ostatnich, ale letela bych k lekari nebo na pohotovost.