Za jak dlouho jste s tímto nálezem rodili? 🤔 Vím že je to dost individuální ale chci si počíst 😂😂😂
Ahoj, já jsem od včerejška v porodnici na vyvolání porodu přenáším 10 den. Jsem otevřená na prst od včera a ještě dneska nic. Dostala jsem včera i dneska tabletku na vyvolání a jediné co se stalo bylo, že jsem se otevřela na ten jeden prst, ale jinak nic,tak uvidím co zítra 🙏
@ferda90 ty bláho 🙄 tak držím palce ať to máš brzy za sebou.
@karkulka1283 dekuji🤗měj se hezky
@karkulka1283 Ja jsem byla den pred porodem zavrena jak hradni brana 😀😉, takze rodit muzete klidne zitra.
@mamikry děkuji 😇 to se tak hezky čte 😁
@karkulka1283 Otevrena na prst jsem vic nez 14 dni, porodni cesty jsou krasne nachystane, vse je ready, ale miminku se zatim "nechce". Jsem 40+3tt, 3. tehotenstvi. Obe dcery uz v tuhle dobu byly davn na svete. 😉
Na poslední kontrole mi říkali, že jsem dva týdny otevřená na prst, že se vůbec nuc nechystá, další den po prochajde mi praskla voda, rodila jsem ve 40tt
Proc se zbytecne stresujes?? Nikdo nevi, co se stane, otevreni cipku absolutne nevypovida o tom, kdy porodis. Ze spicky prstu muzes byt za 3hod plne otevrena. Dej si nohy hore, pust si v klidu pekny film, precti si bez ruseni knihu nebo casopis, vykoupej se, projdi se v tichosti v prirode... Vsechno tohle zazijes na dalsich par let naposledy.
Tento nález jsem měla v 8 ráno v porodnici a byla jsem odeslána domů, ve 13 už jsem byla na 2 prsty a malá se narodila v 18:36, takže to je hrozně individuální. 😁
Mně v noci praskla voda, přijela jsem do porodnice, tam mi řekli, že jsem otevřená právě jenom na špičku prstu a na porod to nevypadá.Tak mě uložili na pokoj s tím, že se mám zkusit pořádně vyspat.
Moc jsem ale nespala, v 10:15 byla malá na světě.🙂
Ja byla otevřena na 2 cm a bez čípku možná 3 týdny...
@karkulka1283 Doobeda v den termínu som bola na pasy. Porod "v nedohľadne"....Maly sa narodil 21.10 v ten deň.
Tak já deset dní taky na dva cm, bez čípku, vyklenutá voda a pořád nic. Jsem 37+5. Mám teda už asi měsíc silný poslíčky a na monitoru stále kopce. Při prohlídce vždy nález postoupí, ale to už je v tomto týdnu normální.
@krupka3 kdo píše že se stresuju 😂😂😂 prostě jsem jen zvědavka zvědavá
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@karkulka1283 to jsem mela při příjmu do porodnice, kdyz mi praskla voda, rodila jsem za 15h