39 + 2tt a pořád ze mě něco teče. Máte zkušenost?

terina99
10. lis 2024

Dobrý den maminky
Potřebovala bych radu už tak 4dny i vic pořád ze mě něco teče ale celý den v kuse ze začátku to bylo min a pěkně se to vstupňuje teď vyměním úplně mokrou vložku tak 3-4denne plodovka to údajně není , mam doma i ten roztok , jsem teď 39+2tt už mě to hodně trápí nemáte nějakou radu nebo zkušenost co s tím
Děkuji

safulik
10. lis 2024

@terina99 co to může být to netuším, ale jela bych asi někam k doktorovi. Buď ke svému, a nebo do porodnice ať se na mě podívají 🤔 nebo tam ti řekli, že to ta plodovka není?

lenerka1
10. lis 2024

Pokud lékaři vyloučili plodovku a řekli, že to je v pořádku, tak bych to neřešila, pravděpodobně jde o poševní sekret, který se vlivem hormonů naředil a tak prostě teče ven a tělo jako zběsile vyrábí další, aby sliznice nevyschla. Taky jsem poslední týdny všech tří těhotenství měla, sice ne na 4 vložky, ale dost.

terina99
autor
10. lis 2024

@safulik nee právě že není už jsem tam byla několikrát

terina99
autor
10. lis 2024

@safulik nee není

terina99
autor
10. lis 2024

@lenerka1 není no

ele_nka
10. lis 2024

@terina99 může už ti pomalu odcházet hlenová zátka jak se tělo chystá na porod. Taky mi odcházela postupně několik týdnů před porodem.

terina99
autor
10. lis 2024

@ele_nka to je jak voda a celkem dost ,

lencaa11
11. lis 2024

@terina99 zrovna teď to voda může bejt já bych zašla znovu k lékaři

terina99
autor
11. lis 2024

@lencaa11 já mám ten roztok

edddie
11. lis 2024

A proč tedy nejdeš k svému lékaři, ať máš jistotu?

terina99
autor
11. lis 2024

@edddie dneska jsem byla protože, jsem měla nadranem dost mokré vložky bila voda a hned pak po probuzení, narůžověla voda a taková červená nitka tak jsem jela do porodnice voda to není a že jsem zavřená , a teď zase červená nitka nebo jak to nazvat

dashyyy
11. lis 2024

@terina99 měla jsem toto pár dní před porodem, dávala jsem dr. vložku a plodovka to nebyla, říkala, že se chystají porodní cesty + hlenová zátka.. když jsem rychleji vstala bylo to jako když jsem se skoro počůrala.. když se přidala ta nitka, jak píšeš, tak jsem druhý den rodila.. myslím, že se tělo chystá k porodu a budeš brzy rodit podle mé zkušenosti 🙂 zavřená jsem byla taky, v pátek na kontrole s tou vložkou, ještě se se mnou loučila, že za týden a druhý den v noci mě přijímala k porodu 🙂

terina99
autor
11. lis 2024

@dashyyy a k tomu to šíleně bolí jak kdybych měla silnou menstruaci

lenerka1
12. lis 2024

@terina99 nitky znamenají, že odchází hlenová zátka, pokud se přidávají i bolesti, porod se chystá. U prvního jsem zátku nezpozoroval, u druhého jsem rodila do pár dní po odchodu, u třetího do hodiny... Udělala bych si vaginální napářku nebo teplou vanu, krásně to prohřeje a uvolní porodní cesty, pomůže s otevíráním, dobalila věci a hlídala, jestli náhodou ty bolesti nemají nějakou pravidelnost, ať se to stihne do porodnice. Držím pěsti 🍀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru