Studené ruce a chodidla, nemohu se zahřát ve 22.tt. Co dělat?

andrejicek24
11. zář 2019

Ahoj holky. Jsem 22tt a mám od včerejška strašně studené ruce a chodidla.. Na sobě troje ponožky a nic moc. Máte to taky? Už nevím co dělat. 🙏

evula19
11. zář 2019

Jsem 23tt a nohy mám taky pořád studený..

andrejicek24
autor
11. zář 2019

@evula19 My čekáme chlapečka a předtím mě bylo pořád vedro.. Návaly atd. A teď najednou studené nohy a ruce 🙏 až mě to vždycky jde do bíla až fialova..

evula19
11. zář 2019

@andrejicek24 my nechceme vědět, co čekáme, takže v tomto směru neporadím, jestli to má na něco vliv🙂 ta termoregulace je v těhotenství horší no, ale jestli tě to stresuje, tak to na kontrole řekni doktorovi..Já ted taky často fialovým, manžel se mě pořád ptá, jestli je mi zima, že mám fialový rty..

tercasv
11. zář 2019

Někde jsem četla, že když to bude chlapeček, tak jsou studené chodidla 🙂 já jsem teplé ponožky nosila pořád, nohy zmrzlý a máme holčičku 😁

kejcvil
11. zář 2019

Mně je většinou furt vedro a čekáme kluka. 😀

misicka1988
11. zář 2019

Já mám teda taky pořád ruce a nohy ledový, a to nejsem ani těhotná 😁

ladyhacek
11. zář 2019

Měla jsem to z druhým synem troje ponožky a studené nohy

denca033
11. zář 2019

@andrejicek24 jsem ve 30tt čekáme chlapečka a ruce a nohy studený od ty doby co se takhle ochladilo. Předtím mi bylo pořád vedro.

kristyna233
11. zář 2019

Jsem ve 25 týdnu a je mě pořád horko. Čekáme chlapečka ☺️

zajule
12. zář 2019

Já jdu obvykle mít nádobí nebo si napustím vanu abych se ohřála a pak znova pod deku, ale mě to teď přechází. Začínám totiž uklízet a to mě zahřeje raz dva 😂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru