Ahoj holky. Jsem 22tt a mám od včerejška strašně studené ruce a chodidla.. Na sobě troje ponožky a nic moc. Máte to taky? Už nevím co dělat. 🙏
@evula19 My čekáme chlapečka a předtím mě bylo pořád vedro.. Návaly atd. A teď najednou studené nohy a ruce 🙏 až mě to vždycky jde do bíla až fialova..
@andrejicek24 my nechceme vědět, co čekáme, takže v tomto směru neporadím, jestli to má na něco vliv🙂 ta termoregulace je v těhotenství horší no, ale jestli tě to stresuje, tak to na kontrole řekni doktorovi..Já ted taky často fialovým, manžel se mě pořád ptá, jestli je mi zima, že mám fialový rty..
Někde jsem četla, že když to bude chlapeček, tak jsou studené chodidla 🙂 já jsem teplé ponožky nosila pořád, nohy zmrzlý a máme holčičku 😁
Mně je většinou furt vedro a čekáme kluka. 😀
Já mám teda taky pořád ruce a nohy ledový, a to nejsem ani těhotná 😁
Měla jsem to z druhým synem troje ponožky a studené nohy
@andrejicek24 jsem ve 30tt čekáme chlapečka a ruce a nohy studený od ty doby co se takhle ochladilo. Předtím mi bylo pořád vedro.
Jsem ve 25 týdnu a je mě pořád horko. Čekáme chlapečka ☺️
Já jdu obvykle mít nádobí nebo si napustím vanu abych se ohřála a pak znova pod deku, ale mě to teď přechází. Začínám totiž uklízet a to mě zahřeje raz dva 😂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jsem 23tt a nohy mám taky pořád studený..