Ahojky holky, jsem ted ve 13tt těhu a dnes jsem začalo trochu špinit :( jeětě se mi to nikdy nestalo a jsem těhotná podruhé.Ale nic mě nebolí. Zažila jste to některá? děkuji moc..
Ahoj, taky jsem to měla u syna, ale až dýl. Radši jsem sjela k dr. Ale nic to nebylo. Prý se to stává.
špinění by vadit nemělo, já špinila od 5 tt do11 tt, mezitím i dvakrát krvácení...teď jsem 12 tt a týden mám klid...těhu se zatím vyvíjí jak má...jinak mě doktoři říkali, že v prvním trimestru se to stává a nemusí to vadit...později už by pak nemělo...držím pěsti, at je vše ok, pro klid bych raději pak zajela k doktorce na kontrolu
Já špinila jen po sexu. Mohla ti prasknout nějaká žilka, nebo občas ženská špiní v termínu MS.
Špinila jsem při obou těhotenstvích. U prvního jsem ve 14tt i krvácela, takže jsem s obavami jela na pohotovost. Ale bylo to OK, UTZ nic podivného neukázal a mrněti je už 5 let 🙂
@janulat18 Já špinila u obou..v prvním tehotenství skoro celý 1.trimestr, ted jsem začala špinit až ve 2.trimestru a trvalo to asi 14dní.Nikdy se na nic nepřišlo.Dívali se na me dva doktoři a oba nezávisle na sobe mi řekli, že špinení je vetsinou první známka toho, že se nedeje nic špatného, že je to jen prasklá cevka apod..Červená krev už by byla horší.
U mě se střídalo špinění a krvácení denodenně snad od 9tt do 13tt. Teď mám od čtvrtka konečně klid. A snad to tak i zůstane. Jinak jsem na to brala utrogestan, ascorutin a dokonce jsem měla i antibio. Ale miminko je v pořádku a to je hlavní. A určitě to tak bude i u tebe. 🙂
tak jsem obebjednaná na středu. Jdu rzovna i na ty testy v 13 tt, radši :D člověk nikdy neví, zvláště když jsem těsně před otěhotněním měla zápal plic.. ☹
Ja jsem spinila a je to hematom na deloze, ve zprávě mam diagnózu hrozící potrat a musím jen ležet.
ahojky, já špinila místy v průběhu celého těhu. nejspíš to dle doktorů bylo z čípku, stává se to. narodil se nám zdravý kluk 🙂 určitě bych to ale zkonzultovala na kontrole s doktorem. znám dosti holek, co špinily a mají zdravé děti 🙂
já jsem taky špinila, volala jsem na gyndu a sestra mi poradila, ať upaluju z práce domů a odpočívám, odpoledne ať se ukážu.. dostala jsem ascorutin, nařídili mi klid na lůžku a měla jsem neschopenku. Ano, špinění se stává, ale i tak radši, pro klid duše si k doktorovi zajdu..
tak jsem s tím špiněnín byla ve ST na kontrole a fakt to bylo k zánětu, tak mám čípky , jinak vše o.k., tak jsem ráda :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
měla sem stejný problém, ale v 9tt byla sem u doktora a vše bylo v pořádku prý se to občas stává...nějak mi to ale nevysvětlil prý to může být po sexu...za 2 dny mě to přestalo...ale můžeš zajít k doktorovi aby sis byla jistá že je vše v pořádku