Ahojky vsem. Kdy jste, prosím cítili první pohyby miminka při prvním těhotenství?
@any301 Já je cítila od 14tt, když jsem si lehla na záda a byla v klidu. Výraznější byly až cca 16tt a 17tt tam mi došlo, že už jsem tohle cítila dřív, ale říkala jsem si, že jsou to buď střeva nebo nějaké lehké tiky v podbřišku. Asi i záleží jakou máš postavu.
Dneska zacinam 16tt a uz mimuly tyden sem mela pocit jakoby mi v brise tesne pod kuzi praskla velka bublina...Tak sem zarazila protoze to byl jiny pocit nez streva a tak...pak sem to citila jeste tak dvakrat a ted uz par dni nic...tak tomu moc nevenuji pozornost rikam si ze je na to opravdu brzo🙂tak uvidime co se bude dal dit,a zda to jeste ucitim..Tezko se to urcuje,taky sem tehotna poprve..
Ahoj, já je cítila kolem 18 týdne, spíš to byly takové,, bublinky,, v bříšku 🤗
@any301 já 15+1,takové jakoby tiki v podbřišku.Jsem celkem hubená,a na začátku těhu jsem měla jen 54 kg,tak proto jsem cítila tak brzy
Krásný, úplně první citelny kopanecek jsem cítila 20+3. ☺️☺️
Až někdy kolem 22tt
18.-19.tt u druhého až 20.tt
Já myslím že jsem je dnes cítilaá v noci poprvé, takové jemné zašimrani 🤰 16+3tt
16tt 🙂
Jsem 16tt a uz tak 2 tydny citim v podbrisku jakoby bublinky, je to trochu jine nez plyny a hlavne o dost niz, i kdyz chapu ze se to s nimi snadno zameni. Takze neco citim, ale jestli je to uz prcek tezko rict 🤷♀️ ale zase plynatosti diky bohu netrpim ani ted v tehotenstvi a to ty bublinky citim docela casto. U kazdeho je to vsak individualni. Kopance budeme citit urcite az o par tydnu pozdeji, doktorka mi rekla, ze zretelne pohyby miminka mohu citit az tak kolem 22tt.
Cekam dvojcata a prvni pohyby asi 18tt, ale nebyla jsem si jista, jestli jsou to pohyby nebo streva.
V 20tt jsem si pohyby uz jista byla a ted v 22tt citim pohyby pravidelne, kazdy den, nekolikrat denne.
Kolem 22tt
První v 19tt, druhé mezi 13-14 tt, a třetí mezi 14-15 tt
@any301 První "bublinky" jsem cítila hrozně brzo, nějak koncem 3.měsíce. A první kopnutí bylo 20 tt.
20+3tt 😊
@any301 ahoj čekáme první miminko a první pohyby nebo spíš bublinky 17tt+1 a přítel cítil 18tt+2 ❤️🐾 ale sem hubenour a kamarádka trošku silnější cítila ve 22tt
Já cca od 15teho týdne, takové slabé jakoby simrani. To se postupně zintenzivnovalo a naplno to bylo kolem 20. tt. Teď jsem 26. a mrne mě div neprokopne. Doktor říkal, že nemám skoro žádný tuk na brise, tak proto jsou to takové pecky 😉
@any301 v 19tt+3 placenta ale na zadní straně. Teď už jsou ty pohyby a kopance hodně znatelné. Včera už i trochu nepříjemné, Třese se celá děloha. Tak jsem zvedava jak to bude třeba za měsíc, dva :D
Všem Vám děkuji za Vaše odpovědi 🤗
@any301 v 17 tt první pohyby u 1. miminka
Holky jsem teď 17tt a cítím taky bublinky, ale jako nahlas", tak nevím, jestli to jen nejsou střeva :D co myslíte?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@any301 Asi v 23tt.