Ahoj, včera ráno mi doktor na UZ řekl, že to asi na 75% bude kluk. Jsem ve 14tt. Mám radost a manžel bude mít ještě větší, ale ještě si to nechávám pro sebe.😃 Někde jsem četla, že kluci se určují lépe, tak co myslíte zůstane už nám kluk? 😃
@jjasmina měli jsme to stejně ☺️ Hned, co jsem se dozvěděla že jsem těhotná, tak jsem o mimču přemýšlela jako o holčičce a tušila jsem taky vnitřně, že to bude holčička 😄
Jinak zkušený doktor se v drtivé většině trefí. Uvidíš na další prohlídce, nám ani jednou neřekli, že by to mohl být klukn😅
Nám rekli ve 13tt kluk a rikaji doted ve 34tt 😊 Taky sem cetla, ze u kluků to jde rozeznat driv nez u holčiček a i podle kámošek bych rekla, ze to tak bude. Ti co čekají holčičku, tak pohlavi tak brzo nevedeli.
Me rekli na 80% kluk a na 2 screeningu jasna holka😂 Sestra mi rikala, ze je to snad poprve co se doktorka spletla. Radsi bych pockala do 2 screeningu😊
Mě ve 14tt řekli kluka a fakt se to ani přehlédnout nedalo 😂😂😂
Sestře tvrdili od 16 tt nezávisle dva doktoři že jasná holka. Když se za 6 tydnů stěhovala, byla u nového gynďáka který se velmi divil když mu sestra řekla že má mít holčičku. Na ultrazvuku viděl kluka. A kluk se narodil. Sestra to už nakoupené růžové oblečení musela dát mě, já čekala holčičku 😊
V 16.tydnu jasny kluk, ve 20.tydnu jasna holka a byla to holka -D
Já zjistila až v 7. měsíci při náhlé hospitalizaci, že necekam holku, ale kluka! Byl to docela šok.
Ve 13 tt mi řekl holku, ve 21 tt potvrdil, napsal i do papírů, tak doufám, že se nespletl.. ale známá do porodu x-krát potvrzenou holku a vykoukl na ně kluk, byla chudák v pořádném šoku, vše měla růžové 😀 tak snad mě to nepotká také 😝
Na prvním screeningu kluk, v 17tt zase kluk, tak uvidíme ve 21tt na ulz😂 ale nám řekl na 100 procent už na prvním screeningu
Na prvním screeningu na 90 % kluk, na druhém screeningu kluk potvrzen. Tak snad nevykoukne holka, kdyžtak bude chodit v modrým 😂.
Ahoj, nám řekla doktorka ve 13tt, že na 85% kluk, ve 20tt potvrdila kluka a v porodnici v den porodu to bylo tak krásně vidět, že nám to doktor řekl znova 🤣
A ano, narodil se nám chlapeček 💙❤️
Asi záleží jaký má ultrazvuk. A jak podrobně kouka.. U první dcery byl starý komunistický 😂a dr viděla prd. A druhé dcery mi to též ve 13-14 týdnu řekla doktorka. ( jiná) a trefila se. A u švagrové u obou kluků. Oni to poznají prý i podle nějaké kůstky. 🙃takže bych tomu klidně věřila. A určitě bych to nevydrzela teda manželovi neříct😂
za nas take doktorka tvrdila 95% holcicka ve 13 tt,ji rikam,jste si nejaka jista a a ona uz to delam par let 😀 Tak jsme ji verila no a ejhle ve 19 tt kluk jak hora 😀 Pak jsem jela do Prahy na ultr. a potvrdily chlapce 😀
Neurcuje, ve 14tt je pravdepodobnost spravneho urceni zalozena ciste na znalostech a zkusenostech daneho lekare. Nerozlisuje se pipka a pinda, ale sklon pohlavniho hrbolku.
Oni se trefí. Nebala bych se. 🙂 Mě řekli na prvním screeningu ze hrbolek má nějaký úhel a tudíž je to kluk. A kluk se mi narodil.
Já jsem měla takhle určeneho posledního prakticky hned. Doktorka to řekla tak jistě, že pochybnosti snad nebyly ani místě 😄😄😄😄
Při tom prvním screeningu je to fakt o náhodě. Ano, někdy se trefí a někdy ne. 😀 takže bych se na to rozhodně neupinala. 🙂 Mě teda řekli na prvním kluka a ten už vydržel. Teď prej že spíš holka, tak uvidíme.
Mne to potvrdili na screeningu v 13tt už na 100%, bol krásne natočený. Ale môj gynekológ mi to potvrdil až v 7 mesiaci a celú dobu mi vravel, že 100% to vieme až po pôrode 😁
V obou těhotenstvích byl ve 12.týdnu potvrzen kluk, mám dva syny, takže u nás 100% úspěšnost 😂😂
V 15tt 98%holka, ve 20tt 100%holka a byla to holka😅
Kamarádce třikrát potvrdili kluka, byla na sále hodně překvapená, když vylezla holčička.
Mě ve 13 týdnu mi doktorka řekla že to bude kluk s dvěma otazníky. Teď při 17 týdnu mi řekla že to bude jasný kluk že vidí pindíka. Ale i tak se modlím že se to může ještě změnit a bude to holčička ☺️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Bude to asi tak 50/50 někdo vám řekne, že to vyšlo , někdo, že mu to bud xkrát změnili nebo, že jim řekli holku, pak to by kluk apod. Nám ve 13tt řekli holčičku a byla to holčička , vnitřně jsem to i nějak cítila, neuměla jsem si to představit jinak 🙂