Zdravím dámy (možná i pánové) 🙂
v pondělí 7.3. jsme byli na II. screeningu v Kolíně (22.tyden) a paní doktorka nám potvrdila námi vymodlenou holčičku. U manžela v rodině je převaha kluků a sami máme staršího syna (2 roky).
Druhý den mi moje gynekoložka (věk 65 let a má klasický ultrazvuk) řekla, že tam vidí pindíka.
Mohla se splést a zaměnit ho za pupečník? Máte někdo zkušenost?
PS.: ano vím že jde o malichernost a že jsou důležitější věci!
@klauda92 mě stejný doktor řekl ve 21 tt holčičku taky jsme měli radost chlapečka už máme a od 25 tt říká kluk. Tak čekám co se nakonec narodí 😀
Ano, někdy celou dobu tvrdí jedno a pak je z toho na sále druhé. Jediný, kdo se snad nikdy neplete, je Vlašín🙂
dokud se nenarodi, nebudes vedet na stopro nic, tak at nejsi zklamana... dulezite jsou snad vysledky testu, ze je mimco ok... at se dari!
Nieco podobne som zazila, na 1. a 2. screeningu jasny kluk a potom u mojej dr. len dlhe mlcanie a bud sa nevedela vyjadrit alebo hovorila "asi". Nakoniec to bol chlapcek 🙂
Este mozte skusit Babygen test, ten je na 99,5% spravny.
Uplne rozumiem, ze pre niekoho to moze byt dolezite 🙂
@klauda92 tak nám v gennetu paní řekla na 90% holka a je to kluk 😂😂
@polakovakl byli jste na 4D? A v jakém týdnu vám to řekla?
Kamaradce na screeningu hlasili kluka a narodila se holka. Nic neni stoprocentni 🙂
@klauda92 ano na 4D a byli jsme tam 25+3
Tak je to kluk jako buk 😁
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Myslím, že se mohl splést i ten screening. Já jsem z Kolína, ale byla jsem na prvním a jedu i na druhý do Prahy. Myslím, že mají lepší a duveryhodnejsi vybavení.