Ahojky, stalo se někomu, že by mu i po 20tt tvrdili holku a později se z toho stal kluk? Chci nakupovat oblečení, mám za sebou druhy screening. Pocitově jsem myslela, že je to kluk, ale dle ultrazvuku ani náhodou, je to 100% holka. Je po 20tt už dost jisté na to ať mohu nakupovat růžovou? 😅
No me dr rekl ve 22tt ze cekam holku a pindik tam neni a nenaroste.. ale tak teda nevim. Ve čtvrtek jdu na 4D ultrazvuk tak pokud reknou znovu holku beru to..pokud řeknou kluk... 😀 Radeji nakupuj neutrální barvu. Jistota 😉
Mne dva dny pred porodem v porodnici rekli, ze budu mit holku.
Do te doby u sve dr. fotky pindika, vsude samej pindik. A prd je to holka. Cumela jsem jak puk😀
Ve 21 tt nám doktor řekl, že je to holčička a ve 24 tt to byl kluk na dalším ultrazvuku taky tak jsem zvědavá co se nakonec narodí 😀
Jo, přesně tahle situace se stala moji sestře. Do cca 24 TT několikrát potvrzena holčička, pak začala chodit k jinému gyňďákovi, a ejhle najednou kluk. A chlapeček se jí narodil. To co už měla nakoupené růžové darovala mě , protože jsem byla taky těhotná a čekala holčičku 😊
Mě říkali poprvé pořád holka i mě v tom ujistovali a byla, podruhé kluk a fakt byl, kámoška z jasné holčičky má kluka 🤣 jinak porodem to je největší jistota, a s nakupováním bych ještě počkala...
2 roky zpět, cítila jsem, že to bude chlapeček, na prvním screeningu na 70%holčička, 2. screening 100%chlapeček...takže tak. Naštěstí jsem neměla nic koupené, spíše že jsem s mimi nejdříve mluvila jako s holčičkou a pak chlapečkem 😊😊
A kdy se tedy tak vyplatí nakupovat oblečení? Zase nechci čekat až porodím ať mam 100% jistotu. Půjdu i na 4D to pomůže mít jistotu? Po něm snad už mohu koupit růžovou. 😀
První screening 60% holčička dle doktora... 2.screening chlapeček dle doktorky... Narodil se nám syn... Já jsem od počátku tušila chlapečka...
Kdy? Po porodu 😃 do té doby bych kupovala neutrální barvy. Pokud chceš růžovou, tak toho nekupuj moc. Ať nemusíš řešit, kam ho schovat a nakoupit modré.
Jistota je po porodu, ale mně se ty neutrální věci moc nelíbí. Nemusím mít růžovou, ale líbí se mi newbie se vzorem a v tom by kluk vypadal stejně blbě jako v té růžové. Pokusím se hledat dost neutrální. 😀
Na začátku jsem převlékala i 4 krát denně než jsme vychytali správné plenky a ublinkávání. Na to byly nejlepší overalky, těch je hodně barevných univerzálních v každém nakupáku. Od zvířátek po puntíky. Strojit jsem začala až skoro po měsíci, do té doby byla představa oblékání přes hlavu pro manžela horor. 😃
Ano, stalo se to nedávno známé. Celé těhotenství to měla být 100% holka a měsíc před porodem jí řekli, že ta "holka" má koule až u kolen 😂.
Kamarád s manželkou žili až do porodu jejich druhého dítete v tom, že budou mít druhou dceru. No, mají syna.
Muze se to stat. Vzdy. Pindik se prilepi k stehynku, brisku...a vypada to jako holka. Zalezi i na situaci natoceni miminka, citlivosti sondy a sikovnosti doktora. Ultrazvuk neni real, mohou tam byt "šumy". Takze jistota jen pokud je udelana genetika. V kazdem pripade , neni to nakonec fuk? Ja mam znamou, ktera spolu s doktorem zjistila, ze ma dvojcata, az kdyz se druhy dral na svet. To bylo sice uz davneji ale historka do rodinnych mytu a bajek vyborna. Takze i "zmeny pohlavi" berte jako prima rodinnou historku.
Koupit oblečky, vyprat, vyžehlit je otázka pár dní. Pokud máš sušičku, je to ještě rychlejší. Stačí mít připraveno k blížícímu se 36. týdnu
Sousedce do 8 měsíce tvrdili že bude mít holku, pak zjistili, že to bude kluk 😅
Mě u prvního od začátku říkali kluka a mám kluka. Teď mi říkali že čekám holčičku a i podvědomě to tak cítím, že to holka opravdu bude. Každopádně na každém ultrazvuku budu chtít kontrolu, co kdyby náhodou... 😀
Ahoj, nám v gennetu ve 20 tt potvrdili holčičku a na Vánoce se nám narodila holčička. Předtím potvrdili chlapečka a je to chlapeček. První dcera byla taky potvrzena ve 20 tt a vše nám vyšlo 🙂 . Všechny tři děti bez omylu 🙂
Koukni na Lindex, tam maji dost veci v prirodnich odstinech, ktere muze mit kloucek i holcicka. 😉 Bude se ti to pak i lepe prodavat.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
No, 100% jistotu mas vzdycky az po porodu. 🙂 Muj bratranek cekal jisto jistou holcicku, a ted ma doma maleho Petricka, ktery spinka v postylce s ruzovou dekou. 😄