Kocky od kdy u druhatka budu citit pohyby?Sem nedockava
@michaelahorakova My cekame prave druhy...a ani u prvniho si nepamatuji kdy kopla poprve
Ja u druhátka cítila první chvění už ve 14 týdnu, bylo to jako bublinky které stoupají na povrch. Za 2 dny to byly už malé šťouchanečky. Ale zase u třeťátka jsem první ťukanečky cítila až v 16 týdnu
@natysnovec druhe mimco 14tt a bublinky jsou citit ... Tedy jen rano v klidu na zadech a hlavne nez neco snim a nafouknu se
@kepu mam to same...ale miniaturni stouchanecky
@natysnovec gratuluju uz aby kopal poradne
@kepu To by se hodilo...moooc se ja to tesim
@kepu Kokikrat ani nevim zda je to tukanecek nebo jak dycham...
Mam strach ze nekopebojim se.
@natysnovec To je různé, já první dvě těhotenství v 17tt a teď ve třetím později, až někdy kolem 23tt.
@prcekverunka mam jen strach...
mám pocit že od včerejška nějaké ty bublinky cítím jsem 15tt ale neni to nic pravidelneho a ničeho se neboj ještě je čas
@agneska7 To doufam,kazdej vecer sleduju...obcas mi prijde takove to tuknuti ale to je vsechno.
@natysnovec Klid Já cítila trochu od 18. týdne, pak pár dní nic, a teď si říkám, čert nikdy nespí
vždyt po tech našich malinkatych zázracích nemužem chtít víc musíme si počkat až budou mít více síly a na to mají čas u male jsem začala cítit nějake ty bubliky až v cca 23-24tt takže jsem ještě v klidu času má ještě dost
Dejuji vam!!
Při první ve 21. tt, při druhé v 18. tt a teď s dvojkama jsem poprvé cítila bublání na konci 13. tt po screeningu. Dneska začínám 16. tt a už bublají pěkně, občas i šťouchnou
@natysnovec A kolikátý jsi tt? Fakt klid, můžeš mít i třeba placentu vepředu, jako já teď. Proto jsem cítila pohyby až později. Teď jsem na konci 32tt a maličká už kope ažaž. Taky jsem byla trochu nervozní, že pořád nic, když u holek jsem cítila pohyby brzo. Ale každé dítě je jiné, jinak uložené, jinak aktivní..
Ja jsem ted 17tt.A u prvni si to nepamatuju prave..
@natysnovec Jé, tak to se fakt nestresuj, času dost. 17tt je dost brzy, některé maminky takhle brzy miminko cítí, ale jiné je cítí až po 20tt. Já jsem u holkem sice cítila už v tom 17tt, ale teď to třetí, jak jsem psala, až mnohem později. Nemáš třeba taky placentu na přední stěně? Fakt se nestresuj, tím mimču akorát škodíš
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja citila uz v 16 tydnu