Ahoj chtela bych se poradit ;) Jsem ve 22 tt a uz druhy den me zlobi lehke spineni. Na ultrazvuku ve 20tt mi doktor rikal,ze mam placentu “dole” a at jsi davam na urcite veci pozor. Moje gynekolozka mi rikala na kontrole, ze at se hlidam a davam jsi majzla na spineni ci krvaceni vuci placente. No a jak jsem psala na zacatku,tak dva dny uz mam lehke spineni. Samozrejme jsem volala me dokrorce,ktera mi naridila klidovy rezim a 2xdenne brat magnesium. Tak se chci zeptat Vas,jestli jste si necim takovym prosli. Predem dekuji
@nikynikol25 bricho me neboli,jen to spineni ale od vcerejska lezim co to jde 🙂
@dides45 tak lež pokud ustupuje je to dobře pokud se to zesiluje jdi radši na tu pohotovost já tohle špiňeni měla a pak se rozjelo krvácení až do toho 17-18tt.Na pohotovosti my řekli at di koupím ascorutin. na zastavení.Ja do toho měla velký hematom
@nikynikol25 dekuji moc za radu 🙂 snad to bude dobre
Ja bych si teda sama leky v tehotenstvi neordinovala. Telo ti dava najevo, ze mas zvolnit, tak neni cilem ty projevy potlacit, nybrz resit pricinou. S placentou dole souhlasim, ze je potrebny klidovy rezim, az do vymizeni spineni bych vyslovene jen a jen lezela, klidovy rezim bude treba ale i pak dodrzovat dal. Spineni je jeste ok, s krvacenim a nizko polozenou placentou pripadne hned k lekari.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@dides45 Ahoj já tim prošla ale myslím kolem 17-18tt,zkus si koupit ascorutin je volně prodejný.Zastavuje krvácení í špiňení a opravdu buď v klidu víc lež,vůbec nic nedělej.Ja jen ležela nebo max na wc nebo si udělat jídlo nic víc.A jestli tě do toho bolí břicho upaluj na pohotovost.