Ahojky děvčata, jsem 20+0 a jen chci říct že nejsem úplně hubená. Ještě necítím kopanečky. Občas takové ťukání ale to bylo jeden den pak 3 dny nic a teď si nejsem jistá jestli to bylo ono. Ale jinak zatím nic necítím. Kdy jste cítili vy? 😊 mám doma angelsound tak poslouchám.
Ono ozaj zalezi na stavbe tela, na tom kde je placenta, ake je mimco aktivne.. ja som hodne hubena a citila som pohyby dost skoro, ale svagrinej je kus a bolo to trosku neskor 🙂
@siima12 První kopání jsem cítila okolo 17 týdne ..
@siima12 Poprvé jsem cítila 20+3tt a jsem celkem hubená 🙂.
@siima12 cca kolem 20tt,ale malý byl divoch. Paradoxně mi na předposlední kontrole usnul,tak mě měřili znovu(dalších 20min) ale v den porodu,kdy jsou prý děti utlumené ,řádil,jak kdybych snědla kilo cukru. Jinak zpočátku to bylo,jako střeva při prujmu 🤣 a pak už nebylo pochyb,obzvlášť nohy pod žebra. Ke konci jsem si mohla o jeho nohu opřít i ruku,jak jí dokázal narvat ven ...
@amazonkajanik Už se těším na ten kopanec😁 29.4 jdu na 2 screening 😊
@siima12 jako má to něco do sebe, ale náš drobek nejraději kopal zrovna,když jsem řídila 🤣 třeba jsem byla na evidenční kontrole s autem a tam noha pod žebrem. A v den porodu jsem taky řídila, takže jako super,když se chci naklonit přes volant a rozhlédnout a milost pán se zapre do močáku v té nejblbejsi křižovatce na trase 😁
@siima12 u prvniho syna kolem 20tt a ten teda od te doby kopal slusne..ted u druheho citim ze se tam neco deje uz cca od 13-14tt .ale i ted ve 20tt to nnei nejak viditelny ☺️ Takove hodne jemne☺️
@siima12 Ja jsem u prvni dcery citila okolo 17tt, u druhe uz nekdy ve 14tt a ted jsem tehotna potreti a dost me znervoznovalo ze jsem necitila nic az tak do 19tt, takze treba u me to je jinak i s kazdym tehotenstvim.
@ema90 To je ale zajimavy! Jak poznate kdyz mate v brise dvojcata, ktere zrovna koplo? 🙂
V prvním těhu 16 tt... teď od 14tt... teď jsem 20 tt a večer mi děla problém usnout protože mimi sebou vrtí o sto šest 🙏😂😂😂
Já začala cítit pohyby až někdy kolem 23. týdne 🙂 Mám placentu na přední straně, tak byly kopance tlumené. Ale u každého je to fakt individuální 😊
Ahoj, já jsem prvorodička 17+3. Včera a předevčírem jsem cítila 1x za den chvilku, jak se mi tam hemží (žadné kopanečky ještě). Dneska ale nic. Je možné, že ja začatku jsou ty pohyby ještě nepravidelné?
@kopretina12345 Podle mě jsou nepravidelné, já občas cítím jak ťuká a pak třeba 2 dny nic. Ono se to podle mě rozjede😊
@kopretina12345 Jasne ze jo. Opravdu pravidelne kazdy den budou treba az v 25tt. Nekdy i pozdeji.
Tak už slečna kope každý den😊 kolem 21 týdne začala. Zítra budu 23+0🌸
Tak to je fajn 🙂, at vesele kope dal.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@siima12 ja jsem to nikdy nepoznala, kdy mimco bylo aktivni :D...jen az v 8.mesici, to uspesne kopalo do zeber :D :D