Jméno Valentýna nebo Jasmína. Které se Vám více líbí?

23. říj 2019

Ahoj holky 🙂.. Čekáme miminko a v případě, že by to byla holčička, jsou ve hře jména Jasmínka nebo Valentýnka. Příjmení mimi bude něco podobného jako např. Křepinský/á, ale samohlásky má jen 2 (např. Břeský). Poradíte, které jméno se Vám víc líbí nebo hodí k příjmení? Děkuji a všem těhulkám přeji hodně štěstí. 🙂

biedronca
23. říj 2019

Mě osobně se nelíbí ani jedno jméno, né proto, že by nebyly hezké,ale proto,že tyto jména má každý druhý dítě. Takže žádná originalita. Ale když už, tak Valentýna. Jasmína mi příjde jako na kočku nebo psa.

denissima
23. říj 2019

Ahoj, evidentně bude mít jméno znějící dost česky, tak bych se přikláněla k té Valentýně. Jasmína mi přijde takové exotické...

mummy88
23. říj 2019

Líbí se mi víc Valentýna ♥️🙂

dora13
23. říj 2019

Za me oboje v pohode, osobne se mi vic libi Valentyna, ale opravdu jen ciste osobní preference 🙂

6miska4
23. říj 2019

Valentýna 🙂

hezz17
23. říj 2019

@denissima a valentyna ruské 😀
Mě se nelíbí ani jedno.

jipe
23. říj 2019

Z těch dvou se mi víc líbí Valentýna (Vája, Týna)

sudylichozrout
23. říj 2019

Ani jedno. Valentina (Valentyna) je ruske, Jasmina zas k ceskemu prijmeni zni divne. Volila bych jinak, ale pokud se vam ta jmena libi, proc ne...

leilinka1234
23. říj 2019

Obě jména byly mezi mými top favority 🙂 ještě s Josefínou... Nejvíc se mi líbí Valentýnka 😍

jancastromska
23. říj 2019

Já jsem vybírala i podle osudu jména v konkrétním znamení, tak jestli na to věříte tak se třeba lépe rozhodnete

xxx3d
23. říj 2019

Ahoj,
gratuluji k miminku, a co se týká jména, zvolila bych Jasmínu, k tomu příjmení, mi to jméno zní líp.

jituli84
23. říj 2019

U nás by neprošlo ani jedno, ale pokud se vám líbí proč ne 🙂 Ale Jasmína je až moc exotické

neomenia
23. říj 2019

Oboji pěkné!

denissima
23. říj 2019

@hezz17 Teda, tak to jsem netušila, že Valentýna je ruské jméno 🙂

jaja01k
23. říj 2019

Mně se víc libí Jasmína.

tynatyna89
23. říj 2019

Ahoj, jmenuju se Valentýna a nemůžu si vůbec stěžovat 🙂 většina lidí mi vždycky říkalo ze je to krasne jméno. A způsobu jak ho rikat je milion. Většina lidi oslovuje Valčo, Vali, Val, Týno atd atd. Nemenila bych 🙂 Jasmína je ale taky hezký 🙂

kristyn.g
23. říj 2019

Rozhodně Valentýna

babanci
24. říj 2019

Hezká jména. já bych preferovala spíš Valentýnu. Líbí se mi zkratka Vali nebo Val.

amazonkajanik
24. říj 2019

Spíš než Valentyna je hezčí Valerie a k příjmení by i lépe sedla. Když slyšíte na konci filmu,dabing Valerie Zavadska, tak to jméno netahá za uši

zelenaesmolda
24. říj 2019

k takhle dlouhemu prijmeni bych nedavala ani jedno z tehle jmen,nez se nekde podepise nebo predstavi...
navic jak tu nekdo psal uz to davno neni originalni.
pokud bych si ale mela vybrat tak asi valentyna

suromana
24. říj 2019

Já bych nedala ani jedno, protože ani jedno jméno nejde nijak rozumně zkracovat. Při výběru vždycky přemýšlím, jak budu dítě oslovovat a ne jak bude vypadat v rodném listě. Napadá mě jedině Jasmo a Valčo, snad jedině Týno, Týnko, a to už mi prostě tak hezké nepřijde. Dítě si samozřejmě pojmenujte po svém 🙂

paturik
24. říj 2019

Ani jedno 🙈

sudylichozrout
24. říj 2019

@zelenaesmolda Moje jmeno ma cele i s titulem 27 znaku bez mezer 😀 Mi povidej neco o predstavovani, podepisovani a vyplnovani formularu 😀

leymea
24. říj 2019

@sudylichozrout mas mit 12 znaku jako ja 😀 😀

leymea
24. říj 2019

Volila bych Valentynu 😉

sudylichozrout
24. říj 2019

@leymea Mno jo, nejen nasi, i ja sama si za to mohu 😀

sudylichozrout
24. říj 2019

@leymea
@zelenaesmolda
Pockat, ja uplne zapomnela na sve krestni (skutecne krestni) jmeno a jeste vlastne jedno akademicke ohodnoceni. Tak to mame plus dalsich 15 znaku. Takze komplet moje jmeno vc. vsech akademickych poct je za rovnych a kulatych 42 znaku bez mezer. Ty blaho, sama koukam 😀

zelenaesmolda
25. říj 2019

@sudylichozrout
no mela jsem na zakladce spoluzacku,ktera se jmenovala schmidtmeyerova.ta,nez se nekam podepsala...nikdy nemela dost mista na sesitech.jeste,ze mela kratke jmeno protoze takova valentyna schmidtmeyerova to by byl asi mazec :D

ninive211
25. říj 2019

Pokud jedno z těchto dvou jmen, tak raději Valntýnku. Tak se jmenuje dceřina kamarádka ze školky (a příjmení má ryze české - Čechová😁 ) Jasmína, to byla sestra ze stejného vrhu segriny boxerky 😀Takze toto jmeno mam buď spojeno se psem nebo s exotickou princeznou z Aladina.

ninive211
25. říj 2019

@hezz17 Valentýna ruské? Toto jmeno má původ v latině (z lat. valens- silný, zdravý) , tedy románské jazyky, hodně se objevuje v Itálii, též ve Francii

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru