Dobrý den. V léte čekáme chlapečka a přemýšlíme o tom, jaké mu dáme jméno. Váháme mezi Antonínem, Tobiášem nebo Jakubem (k příjmení Píša). Předem děkuji za Vaše názory.
máme Toníka a je to krásné jméno! jinak pokud ti jde o popularitu, asi si moc v tomto nevybereš...já znám třeba Toníků a Tobiášů hodně, Kubu mezi malými dětmi ani jednoho, ale v celostátním měřítku je to top jméno...Tobiáš Píša je za mě asi trošku hůře vyslovitelné, tím, že je tam zdvojené to š 🙂 jinak pokud řešíš i svátky, tak Antonín je červen, Jakub červenec, Tobiáš nevím, takže záleží, jak moc tohle ovlivní výběr, my to neřešili, ptž sme se na ničem nemohli shodnout :D
a ted vybíráme druhé jméno a je to ještě horší :D
Mě se líbí Toníček, taky jsem chtěla, ale neprošlo mi u manžela😪 k prijmeni mi nejde Tobiáš, kvůli Š v příjmení😉 tak bych volila mwzi Antonínem a Jakubem😎
Máme tondu a fandu 🙂
Tonda Píša je fajn, Tobiáš taky. Jakubu je ted strasne moc, uplne prejakubovano, krom toho se mi tam bije to b - p.
Antonín je krásný jméno, taky jsme uvažovali.
Vsechna tri jmena jsou ted velmi pouzivana, ale k vasemu mi nejvic z tech tri jde Jakub.
Antonín, je to krasne jméno a k příjmení se hodí.
Kubíků je strašně moc, Antonín začíná být populární a líbí se mi a Tobiáš je teď v módě, ale zatim jich není tolik. Byla bych pro Tobíka, sice jsou dvě š, ale bez obtíží s výslovností
Tobiáš Píša je ušišlané, Jakub Píša je B-P a to se nedoporučuje kvůli výslovnosti, zato Antonín Píša se hodí úplně perfektně, za mě jednoznačně Toník 😊
Antonín 😉
Antonín Píša je moc hezké 🙂
Nejlíp mi sedí Antonín Píša. Jakub Píša se hůř vyslovuje, Tobiáš Píša je takové šišlavé.
Ač máme doma sami Tobíka, klonila bych se k Tondovi, s tím příjmením mi to zní nejlíp...ale jinak všechna jména krásná, takže ani s jedním podle mě chybu neuděláte 😉
Z těch tři ani jedno.. Antonín se mi nelíbí a Tobík ani Kuba se mi nehodí k příjmení kvůli výslovnosti.. ale když už, tak ten Toník se k tomu hodí 🙂
Děkuji všem za odpověď, pomohli jste mi.🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Tobiáš a Jakub je všude, takže Tonda 😉