Jak moc Vám narostlo bříško v období 22.-27. tt?

ludul
16. bře 2015

Holky, chci se zeptat, jak moc Vám narosto bříško v období 22 - 27 týdne těhotenství...nyní jsem v 22 tt a v 27 týdnu máme svatbu, včera jsem byla zkoušet další šaty, tentokrát vzadu na šněrování a nevím s jakou vůlí mám u šněrování počítat...

alyssa18
16. bře 2015

Radši bych počítala s větší vůlí. Mně začalo bříško pořádně růst právě až po tom 22. týdnu, do té doby nic. Ale je to hodně individuální.

pernicek1
16. bře 2015

To je strašně individuální, mě v těchto týdnech rostlo celkem intenzivně 🙂

ludul
autor
16. bře 2015

holky a o kolik cm si myslíte - zhruba - je rozdíl 5 cm a 20 cm....jsem zoufalá, už mám zarezervované šaty v jednom salonu - 2 modely, ale ani v jednich se necítím - foto 1 a 2 a včera jsem náhodou vlezla do jiného salonu a zkusila si šaty 3, jsou úžasné, vzadu na šněrování - bojím se, aby mi ve 27 týdnu byly...co myslíte?

petapetruska
16. bře 2015

@ludul nevim jak moc ti brisko vyroste,ale saty c.3 jsou vazne nejlepsi,vypadaji krasne

evcann
16. bře 2015

@ludul ty treti jsou jednoznacne nejlepsi, ty ti fakt sednou a kolik tam je vule jeste?

ludul
autor
16. bře 2015

ty třetí jsou pro mě taky TOP 🙂 teď je mám přes prsa stáhnuté hodně - vůle min 10 cm, přes bříško mám vůli cca 5 - 10 cm - je tam vsadka, kterou jde zvětšit objem....myslíte, že bude stačit? přes bříško to vlastně stáhlé není vůbec, zavázáno na volno, aby nestlačilo Eliáška 🙂

jamia
16. bře 2015

@ludul 20 cm snad ne, to by byl extrem, ono i tech 5 jde dost poznat. No ty třetí šaty ti dle mého názoru sluší nejméně, prostě příčné pruhování pupku nesvědčí.

ludul
autor
16. bře 2015

Takhle to vypadá vzadu bez vsadky, ale je to blbě vyfoceno....s tím, že nyní je dole zip a předělali by mi to na šněrování a byla tam ta vsadka....

evcann
16. bře 2015

@ludul hele ja bych tipla, ze to stacit bude, je to vazne individualni, ale preci jen to nejsou tri mesice a nejaky sileny narust bych necekala, beru to alespon podle sebe, vuli tam mas tak ja bych to toho sla, krasne te zestihluji a to jsou fakt ony 🙂

alyssa18
16. bře 2015

@ludul Třetí jsou určitě nejlepší, ale podle mě to potom bude hodně těsné. Určitě bych pro jistotu počítala s další variantou, kdyby to náhodou nevyšlo. Hlavně aby ses v nich i potom cítila dobře. Ono nějak napasovat se do nich třeba můžeš, ale aby to pak bylo pohodlné jak tobě, tak miminku. Každopádně z těch tří ti sluší nejvíc. 🙂

ludul
autor
16. bře 2015

@jamia toi příčné je jen svrchní vrstva, pod tím je to rovné, ne příčné, je to jen látka přes...jsou úžasně pohodlné, více než ty těhotenské 1 a 2 🙂

tarra27
16. bře 2015

@ludul druhe nebolepší třetí...ale pokud třetí, tak ale neber to hrozné přes ruce. zkus si sehnat pouze krajku nebo nechat ušit takové krátké bolerko jenom z krajky nebo klidne i látky slabé.......nebo si vyber neco jemnejsího, mě to přijde jako když si přehodíš hadr přes ruce - promin....určitě se dá vybrat nebo sehnat neco přes ty ruce vkusneho.....mě tam toto vubec nesedí....

ludul
autor
16. bře 2015

@evcann a myslím, že když povyskočí těch cca 5 cm, tak i pak to bude vypadat hezky? mě se tak hrozně líbí, ale nerada bych přišla o už druhou zálohu ☹

ludul
autor
16. bře 2015

@tarra27 ty bolerka vypadají mnohem hůř, je to jen pro případ, že by bylo chladno, bolerko nechci, za prve se mi nelíbí a necítím se v tom a za druhé, zvětšuje mě a to mi i potvrdili v několika salonech při zkoušení....i fotografka mě od bolerka zrazuje, to je krok zpět 🙂

evcann
16. bře 2015

@tarra27 jo to urcite me to tam taky nesedi, kazi to celkovy dojem, ale ja si to predstavila bez toho a to je hezke nebo jak rikas nejakou krajecku, ale cele ruce bych nezakryvala, to by pak nebylo hezky

ludul
autor
16. bře 2015

takhle to vypadá bez zakrytých rukou 🙂

tarra27
16. bře 2015

@ludul já měla krajkovaný rukávy a i přes prsa se zapínáním vzadu a vypadalo to pekne, zakrylo to ruce - co si budeme vykladat ne hubené....a nedelalo to dojem širokosti...však nemusíš mít z pevneho materiálu, ale jenom lehoučké, vzdušné, klidně silon...nebo krajku, klidne krátky rukáv nebo 3/4 přímo na tebe...u mě si mysleli, že je to součást šatů a všichni chválili....

jamia
16. bře 2015

@ludul Bez toho bolerka to vypadá mnohem líp! 😉

tarra27
16. bře 2015

@ludul rozhodne pokud s touhle hadrou nebo bez, běž raději bez, to Ti sluší víc .-)

ludul
autor
16. bře 2015

@tarra27 já to mám jen pro případ, že by opravdu byla zima, na přeběhnutí od auta a podobně 🙂....jinak budu mít závoj, který si nasměruju, aby překrýval i ruce a opticky to schovalo....mě jsou ty bolerka opravdu hodně nepříjemný, nevydržím v tom....

tarra27
16. bře 2015

@ludul tak nechej závoj a tohle si neber 😉

petrasipkova1
16. bře 2015

@ludul nedá se to moc odhadnout, ale mně se teď teda břicho maxi rozrostlo, každé ráno vypadám větší a větší, ale cm neměřím, třetí šaty mně osobně se na tobě nelíbí, líbí se mi první, ty jsou takové pěkně těhotenské decentní,ale to je o vkusu každého jedince 😉

jani2013
16. bře 2015

Tak to já jsem jiného názoru, šaty č. 1 mi přijdou naprosto nejúžasnější, vypadáš v nich jak víla. 🙂 Samozřejmě ale ten lehký materiál ukáže Tvoje bříško v plné své kráse.
Ty třetí mi přijdou hodně obyčejné, resp. takový styl má každá druhá nevěsta a dost pochybuju, že si Tě v nich někdo bude pamatovat. Jejich plus je, že bříško do jisté míry skryjí. A teď ty minusy 😀. Vypadá to lépe se šifonovou šálkou, ale tu je skoro nemožné uvázat tak, aby to nevypadalo zezadu blbě (zepředu je to vždycky fajn). Vyřešila by to dlouhá šála, která by se vzadu jednoduše svázala - bez uzlu nebo mašle, ale pak Ti na rovinu říkám, že se Ti bude neustále povolovat. No a ještě - viděla jsem nevěstu, které to bříško už narostlo hodně, v salonu se jim to už asi nepodařilo upravit nebo nevím, ale vzadu byla skrz šněrování vidět kůže. Nevypadalo to nejlépe a ani ona se v tom evidentně moc necítila.
Takže já bych klidně zvolila tu první variantu. Moc Ti sluší a budeš v ní jedinečná nevěsta-těhulka 🙂

barcuca
16. bře 2015

Já jsem taky toho názoru, že první jsou nejhezčí...moc vám sluší, navíc se vám tam vejde jakékoliv bříko, takže se vyhnete stresům, ab vám šaty byly...a pokud netajíte těhotenství jako překvapení, tak proč to bříško neukázat? Já se vdávala na konci třetího měsíce do té doby jsem jen zvracela, takže nakonec jsem mohla mít o číslo menší šaty.

tarra27
16. bře 2015

@barcuca holky musím vám dát za pravdu....ty první pusobí přirozeně, jako že si na nic nehraje....a navíc zcela jiste budou i nejpohodlnější...nemusí vymýšlet nic přes ramena/ruce.....pokud jsou opravdu hodně bílé (na fotce mi přijdou šedivé), asi bych šla do nich.....stáhnout bříško šatama č.3 - stejne hubena s mírama 90-60-90 nebude...tak nač se cpát nebo hrát si na to, že ano...ty první jsou opravdu přirozené, pěkné.....

kluziste
16. bře 2015

taky se přikláním k jedničkám, jsi v nich krásně přirozená, bříško je hezky vidět, ale proč ho schovávat 🙂 určitě se v nich budeš i nejlíp cítit, ty třetí na mě působí moc uměle.. jednoznačně jsi nejkrásnější v prvních 😉

ludul
autor
16. bře 2015

holky, mě se ty první ze začátku taky líbily, ale přítel říká, že jsou nejhorší a mám v nich hodně silné ruce a vypadají jako pyžamo....svědkyně radí ty s rukávkem, prej, kdyby junior povyrost, ať se to nich pohodlně vejdu, mě a příteli se líbí třetí, ale bojím se, jak mi naroste bříško....nechci nic maskovat, ale ty první dvoje mi trochu příjdou jako hodně jeté, takový hadr....ach jo, já se snad nebudu vdávat☹

reketka
16. bře 2015

Volila bych první, kdyz uz se vdavam tehotna tak at je to videt a citim se pohopohodlne.Nevim co mas v planu, ale treti mi přijdou ze se ti v nich nebude moc pohodlne sedet u jidla.Ja tehotna nebyla a to snerovani me i tak nenechalo moc..V tech prvnich vypadas tak jako krehce. 😉

ji_tuli
16. bře 2015

Za me jednoznacne prvni. Slusi ti nejvic. A k dotazu- koukni do meho fotoalba,kolik mi narostlo brisko. Myslim,ze ti ty treti budou pak moc tesne,navic ja pribrala i kila nejen centimetry! A pak omdlivat u oltare,protoze to nekde skrti...urcite zvol kdyz ne ty prvni nejake podobneho typu z matne splivave latky,antickeho typu. 🙂

mandala
16. bře 2015

@ludul Mě se teda líbí nejvíc ty třetí, můj první dojem na ty první šaty taky byl, že vypadají jak kombiné. Jestli jsem pochopila dobře a je tam vůle 10 cm, tak to by podle mě mělo stačit, možná ti budou těsnější, ale dle mého by to vyjít mělo.. 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru