Ahojky,prosím,včera jsem si koupila pokračovací viramíny Femibion 2,zarazilo mě,že jsou tam jak tobolk (žluté želé ),tak prášky,,mám brát tedy každý den od každé jednu,abych to nezvorala,je to tam tak podivně napsané,,,,,koupila jsem je za 450 kč a vychází mi to tedy na 18 dní,pokud budu brát od každé jednu. Kvůli zdraví miminka,je to důležité,ale i tak je to paleta až do porodu 😀 ,máte s ním někdo zkušenost,pochopila jsem správně užívání?
Já beru, každý den 1 prášek a 1 tobolku, tedy alespoň jsem pochopila, že toto by mělo být správné užívání, teď jsi mě malinko znejistila 😀 Nemusím moc zeleninu a ovoce, tak si myslím, že tímto dodám mimču vše důležité co potřebuje 🙂
To mate super,ze je muzete, ja si koupila baleni a to dha ok,ale vitamin jde obloukem ven..tak mi tady lezi..snesu jen Hipp ten dzusik,ale v nem zase neni zdaleka vsechno :(
Sel ven i tak...asi 2 x se mi ho vecer povedlo zaspat, ale jinak previt nevydrzi... :(
ja si kupovala hlavne tu jednicku, dvojka krom toho ze byla pekelne draha tak ty dva prasky jsem taky nedavala protože jsem mela problémy s prijmem potravy. tak jsem nadále kupovala jednicku a občas jiny vitamin a tak. nejdulezitejsi je opravdu ten začátek. Takze uz bych se tak netrapila. Jinak ten femibion je dobry hlavne a především jestli mate problémy s krevnimi mutacemi a tak. obecne pak od te dvojky uz je ten zaklad miminka vytvoren a pokud echt clovek nemá na to peníze, coz femibion je opravdu nejdrazsi tak je pak jedno co kupujete. ještě pry je vyborne také chytre miminko. to je nazev leku. a jak pisou holky - od femibionu 2 oba prasky denne.
holky já jsem si koupila calibrum mami - je tam 120tb. 2tabl. denně, a mám to na 60dní, cena cca 415,-- a je to úplně to samé jako femibion
já včera koupila femibion 2 měla jsem jedničku tak s tím pokračuju dál. Holky někdo s olomouckýho kraje?? Přerov a blízké okolí?? S termínem červenec, srpen 2015??
ano, chápeš to správně. Hezky papej, ať hezky rostete.
jen bych chtěla podotknout, když si kupujete Femibion, tak dávejte pozor na trimestr. Děli se to na základní a pokročilé těhu. Tak ať máte to správné balení.
ano, dívala sjem se, že se to dělí podle trimestru a taky podle toho , zda je to po dobu plánování,..no je jich hodně. Snad nám taky pomužou k miminku
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Omlouvám se,omlouvám se,tobolek i prášků je tam 30,včera o půlnoci,jsem to blbě spočítala,překoukla jsem se 😀 😀 😀 😀 ,nic méně,jaké máte zkušenosti,je dobrý?