Chodily byste na fotbal v těhotenství? Jako diváci

name6
21. črc 2019

Ahoj holky..
Je tu někdo kdo chodil v těhotenství na fotbal?
Včera jsem byla na Sparte v Praze a jsem z toho trochu nesva jestli se to muže..
Chodily jste některá? A je to v pořádku??
Jsem 25tt
Předem moc děkuji.

gruyerre
21. črc 2019

@name6 podle mě není moc vhodné hrát v těhotenství fotbal. Může ti nekdo kopnout míč na břicho, upadneš, nebo tě někdo zfauluje. Nech si to až po porodu.

name6
autor
21. črc 2019

@gruyerre ale já ho nehraju.
Jen jsem byla na zápase.

chumlee71
21. črc 2019

@name6 v pohodě neboj, nic se nestane 😁

elesse
21. črc 2019

No jestli ti tam nebylo dobre, tak tam nechod. Jinak nevidim duvod proc nechodit... to je zas dotaz. Co by se ti tam melo stat jineho nez na jine akci?

name6
autor
21. črc 2019

@elesse myslela jsem ten hluk třeba ze by se malý mohl bat nebo tak.

leniczka23
21. črc 2019

A co by se ti tam melo jako divacce stat? 😁
Ano, je to bezpecne.

kittyy17
21. črc 2019

@name6 já jsem byla týden před porodem na koncertě Brit Floyd v ostravské hale, a byl to mnohem větší rachot než na fotbale :D mladej je v poho

mimi1004
21. črc 2019

Ne, radši nechoď. A nechoď vůbec nikam, zůstaň celé těhotenství doma pod peřinou v posteli 🙄 Fakt nechápu, kde se na tyhle dotazy chodí...

misicka1988
21. črc 2019

Já jsem byla v těhu na fotbale asi 5x, na velkých zápasech. Naposledy asi 2 měsíce před porodem. Chodila jsem do rodinných sektorů, vše naprosto v pohodě.

luj89
21. črc 2019

Doporučuju se hlavně hodit do klidu, protože tohle sebestresování se je 100x horší pro mimi než nějaká návštěva fotbalu nebo procházka.

elesse
21. črc 2019

@name6 no a do kina chodis? Na koncerty? Na svatby? Ohnostroj na silvestra? Fakt bych to neresila

merope
21. črc 2019

Mimi nemusí opravdu hlasité zvuky - nevím, jak to na tom fotbale vypadá + jestli je to nějaký lokální malý zápas nebo něco opravdu zásadního - a zda je riziko, že tam bude někdo "dělat bordel". Prostě hledat něco, kde bude přiměřený hluk + nebudou tam ožralci.

pabka
21. črc 2019

Lepší by bylo přestat vycházet ven. Co kdyby náhodou něco... Zajímalo by mě vždycky, jestli tyhle dotazy někdo mysli opravdu vážně a nebo si děla legraci.

eldrag
21. črc 2019

zápasy na spartě byvají lidnate a někdy teda strkanice, nešla bych...

aselluska
21. črc 2019

Tak to se zavři doma ....

lida9
21. črc 2019

tehotenstvi neni nemoc... delej co te bavi!

laka_lacenda
21. črc 2019

Boze... :D Zabijou te tam, dite vykuchaji a sni. :D:D:D Vubec nechapu, co by se ti na normalni tribune mohlo stat. :D Predpoklaam, ze se tam nechodis s chuliganama prat. :D

zelenaesmolda
21. črc 2019

Ja bych osobne nesla,nekdy se to zvrhne ve rvacku a pak to lita hlava nehlava.

misicka1988
21. črc 2019
slunicko1551
21. črc 2019

A proč nee? Já byla tolikrát a ne jen na Spartě. Čemu by to mělo vadit? 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru