Děvčata, na NT srceeningu mi nechtěli říct pohlaví miminka, že prý to neříkají... vím, že je ještě brzo, ale hodně z Vás to v tomhle období už vědělo....Vidíte tam něco?
Tak pokiaľ tu na MK nie je zena, ktora pracuje s prenatalnou diagnostikou, tak je tento dotaz uplne zbytocny...Alebo myslis, ze amaterky budu vidiet to, co nevidel profik?
U nás na přání zajel přímo na správné místo a poznali jsme sami. Z tohoto snímku nikdo nepozná.
mně to doktor neřekl ani v 18. tt...
tak nic, zkusila jsem to, tak budeme čekat ☹ hlavně, kdy je mimi vpořádku 🙂
... já vím, je to netrpělivost ... znám to ... já se to dozvěděla až na genetice ve 20 tt. to už máš za pár a tam ti to řeknou na tuty - v porodnici mi bylo řečeno, že tam se nepletou 🙂 ... ještě vydrž měsíc - já tipuju chlapečka ... schválně jestli jsem se trefila ... čekám za měsíc odezvu 🙂
@ludul Podle té druhé fotky, vypadá to, jakoby se miminko horní polovinou těla přetáčelo do strany a nožičky ještě zůstaly v původní poloze, vpravo mi připadá, že to vypadá spíš jako ,,kávové zrno'' jak se říká, tedy na holčičku. Ale jo to absolutně amatérský tip 🙂
já zcela amatersky, bez jakýchkoli zkušenosti vidím pindíka, podle té první fotky ... nebo je to stín......tak uvidíme...
Podle první fotky to vypadá na holcicku...
To na co koukáme není ani edno rozkok, ale játra a odstup pupečníku. Takže vydrž. Na. Sice na NT řekli co to bude ale zatím nevěřím, je to oc malinké, takže ještě dva týdny a snad se to 100% dovóme.
Já myslim, že z tehle snímku to nikdo nepozná, protože neni videt mezi nožky🙂 Každopádne podle profilu obličeje bych tipla holčičku 😉
Tipuju holku😊 mě taky doktor nic neřekl do velkého utz a jsem ráda,protoze by se opravdu mohli splést a já bych nakupovala třeba růžovou a nakonec čekáme kluka..těch pět týdnů uteče.určitě to zvládnete vydržet,taky jsme byli hrozně zvědaví..než tu číst tipy,dej na vlastní pocity.já jsem věděla,že jsem těhu i když byl první test negativni a i to,že ve mě bydlí kluk jsem poznala😉
holky kdy jste se dozvěděli pohlaví vašeho miminka? Já jdu na 12 týden a nemůžu se dočkat.
@hany_bany jéé, ale to je taky fajn.. 🙂 mě je někdy zase líto, že nebudu mít holčičku..když vidím ty šatičky v krámě..no, hormony asi dělají svý..
ty pocity nemusí být vždycky správné 🙂 třeba to byla u mě náhoda, ale jsem ráda, že alespoň někdy jsem měla správné tušení 🙂 moje mamka si podle babských povídaček myslela, že to bude holka a taky byla v šoku 😀 Tak přeji aby jste se holky obě hezky sžily.. Já s Ondráškem v bříšku už jsme si zvykli 🙂
@nonacek Raději se připrav, že se to dozvíš až v tom 20tt..já jsem si myslela, že mi doktor řekne na 1. screeningu a nic a to už mi oznámil, ať si počkám na velký utz..pak když jsem byla v 17tt na kontrole, tak jsem strašně doufala, že bychom se to mohli dozvědět a doktor mi neudělal ani utz.. :-/ Byla jsem fakt zklamaná.. ale na druhou stranu jsme měli nejkrásnější dárek k Vánocům-na velkém utz jsme byli 22.12. 🙂
@nonacek Uteče to..já jsem to taky před "chvíli" řešila a teď pozoruju, jak mě ten můj čutálista kope do břicha 🙂 Na ty testy jsem taky koukala, ale našla jsem je za 1000,- a to jsem raději vyčkala. Pročítala jsem různé diskuze a ten test není spolehlivý za tyhle peníze.. On celý těhotenství člověk na něco čeká, zvykneš si 🙂 Stejně všechny čekáme na to nejdůležitější a to až tu bude prcek s náma.. 😉 🙂
Já si myslím, že na NT screeningu Ti to řekne jenom diagnostik, který má dlouholetou praxi 🙂 Mě to třeba v Prenatalu na NT screeningu na začátku 14 tt pan doktor Vlašín řekl 🙂 Ale zase je pravda, že on je známý tím, že to neřekne, pokud si není jistý nebo pokud to nevidí 🙂 Každopádně za nějaký 2 týdny bych to už mohla mít potvrzený ze screenignu ve 20 tt 🙂 Tak uvidíme 🙂
No jak na to koukam tak to vypada na kloucka pac jestli vidim dobre tak tam vidim pindika 😀 no rada bych taky vedela co budu mit jsem ve 20.tt a jdu na ultrazvuk 9.2. Tak snad seto dovim ale podle me si myslim ze to bude holcicka 🙂
@nonacek No já se na to také strašně těšila, že mi to ve 12tt dr řekne (hodně holek už to ve 12tt vědělo). No a mě při screeningu dr narovinu řekl, že to ještě nebude vidět a ani se neobtěžoval více zkoumat. Tak jsem se těšila že v 17tt už to konečně bude jasné a ta potvůrka měla nožky u sebe jak jen to šlo, takže jsme se to dozvěděli až na druhém screeningu 🙂
@hany_bany Třeba tě to chytne. Taky tu mám kamarádku, která obřečela, když ji řekli, že čeká holku a nakonec vše bylo dobré.. Kolegy dcera taky leze a baví ji to..a to jí jsou 3,5 roku 🙂
U nás jsou zase plány dědečka na motocross atd..já měla každý rok něco v sádře, tak jestli to dítě bude po mě... 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
tipla bych holčičku