Ahoj všichni 🙂
Potřebovala bych poradit 🙂
Včera jsem ve sprše zjistila, že "tam" mám průhledný hlen a teď v práci mě už asi třičtvrtě hodiny bodavě bolí v podbřišku...
Může to být něco závažného? Nebo je to normální?
Zatím jsem žádné problémy neměla (kromě bílo žlutého výtoku...který je dle mé gynekoložky v těhotenství normální), tak se raději ptám. Jsem v 18 týdnu.
Moc děkuji za vaše názory 🙂
No teď se to trochu uklidnilo, jen to trochu bolí (tentokrát nad pupíkem) když chodím, tak to snad byla jen nějaká chvilková "bolístka" :D
To muzou byt pohyby miminka. Koncetinami muze tukat o brisni stenu. Take jsem mivala takove bodani. Mala mi davala najevo ze ji mam v brisku.
No jestli tohle byly pohyby mrňouse, když tak se mám asi na co těšit až poporoste :D
@sarahtaylor Pruhledny hlen by mel byt v poradku, take mivam. A co se tyce toho boleni, tak me takhle obcas poboliva brisko pri roztahovani vazu , jak se zvetsuje deloha. Anebo kdyz to trochu prezenu s praci. V tu chvili vim ze potrebuji odpocinek. Pohyby by v 18. tt nemely byt bolestive, spis takove nezne 🙂
Ahoj, jsem také v 18tt a od 16tt mívám píchání v podbříšku. Jak píše misicka1988, jde o roztahování vazů při zvětšující se děloze, potvrzeno od Dr. I výtok je v pořádku.
Ahoj, jsem tady nová, čekám malý zazrak,jsem na zacatku 18 tydne a chci se zeptat,od 16tt citim vlnky bublinky . Poslední dva dny nic,chci se zeptat je to normalní nebo ne?docela se stresuju,taky mi prijde,že ani těhotná nejsem poslední tyden děkuji za odpovědi.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jsem tohle sice nezažila, ale je to asi 14 dní zpátky, co jsem byla večer na pohotovosti v porodnici, že mám velké menstruační bolesti, prohlédli mě, udělali UTZ, uklidnili mě a s magnezkem poslali domů. radši příště pojedu zase, ten pocit strachu miz a to nestojí - takže doporučuji než setakhle trápit, co to je a co to muže být, tak vyrazit na kontrolu 🙂