Dobry den,dnes jsem zistila ze jsem tehotna na preventivke,jsem v 18tt,a pred 2tyzdnami som na oslave vypila 3velke pivá,mohla som ubluzit miminku?
Ty jo zjistit 18.tt na preventivce to je úlet.Jinak ty 3 piva jsou v pohodě.
@pavca1982 kamarádka byla opravdu hodně obézní , šla na preventivní a doktor ji říkal tak maminko za měsíc rodíte . Přes tu obezitu prostě necítila pohyby , nebylo vidět břicho nic a menstruaci neměla pravidelnou právě pro obezitu , takže těhotenství jí ani nenapadlo . Málem ji odvezli na psychiatrii z toho šoku😱 Ale nakonec to dala a holce je už dneska 12 😊
No, snad ne. Jako na tohle budou vždycky dva tábory. Logicky, kdybych věděla, že jsem v tom si alkohol nedám. V tomto případě doufám, že je to všechno v pořádku. S největší pravděpodobností ano.
Nejspíš se nic nestalo. Kamarádka zjistila první těhotenství až ve 13 TT. Menstruaci měla tehdy dost nepravidelnou a nebylo výjimkou, že to 2 měsíce nedostala. V té době jsme chodily hodně na diskotéky a nepily jen pivo, ale i tvrdý alkohol. No holce je teď 17 let a je naprosto zdravá a bez problémů.
Tri pivka jsou v klidu si myslim. Ted vis, ze jsi tehotna a urcite pit nebudes ne? Neni to sice bezne, ale kamaradka litala po parbach, kourila, kazdy tyden o vikendu par panaku, nekdy vice. Najednou zacala krvacet a na pohotovosti ji rekli, ze je v 35tt a zacala rodit. Sice neverim, ze o tom nevedela, spise si to nechtela priznat, ale mimi je v poradku a vsechno v pohode 🙂
děkuji za reakce, nevěděla jsem to protože jsem jsem mívala normálně, dnes to byl velký sok, ale jsem v totalní depresi za ta piva, kdybych věděla že jsem těhotná tak nikdy nepiju, samozřejmě od dnes ani glk
Před třemi týdny jsi byla 15 tt, to už je druhý trimestr a vyvinutá placenta (takže relativně funkční filtr)... jestli to za tu doby byly fakt jediný tři piva, tak myslím, že v pohodě. Holt se stalo.
Nestalo se nic.
@cilkat ano už to byl asi 16tt, nic kromě těch 3 piv, jen ty byly v jeden večer
@neomenia děkuji, aspoň trosku jsem se uklidnila
@volfikovi waaaau ty jo . To je příběh
Nic se nestalo. To bude v pořádku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ne, myslim ze 3 piva miminku neubližily.