2. screening v Prediku Zlín - jak se platí?

elleonorecka
3. črc 2018

Nenašla jsem aktualní informace, proto se chci zeptat tu. Je druhý screening všude nebo v Prediku Zlin? Byli jsme na prvním a tam jsme nechali přes 1800,-... další kontrolu v 17 týdnu jsme neplatili, ale teď si nejsem jistá či kolem toho 20 týdne se nĕco platí. Máte nĕkdo nedávnou zkušenost? Díky

ela90
3. črc 2018

V prediku jsem byla na prvnim i druhem. Na druhem jsem neplatila nic. Je to cca mesic.

cleer00
3. črc 2018

Já byla na první i druhy screening v Prediku za první jsem platila 1500kc a za druhý což byl kolem 20 týdnu to jsem nic neplatila. screening se prej dělá i na Oskarovi ve Zlíně a dokonce už i v Uherském Hradišti v nemocnici..

cleer00
3. črc 2018

Ale znám pár holek co mi říkalo, že jim screening dělal už i jejich gynekolog..

sedlarka
4. črc 2018

Ja byla 14dnu zpět. Na prvnim se platilo 1500 ale pojišťovna mi to vrátila. A druhý je zdarma platí se pouze pokud chceš fotky. A to bylo myslím do 200kč

newwi
4. črc 2018

Holky ja teda nevim... chodim ke gyndari v Praze,ale platila jsem 500 a 500 mi proplatila pojistovna... druhy zdarma... zda se mi to-dle vasich informaci-nejake predrazene 😕

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru