Dobrý den všem,
jsem v 7tt zvracím asi 14 dní zatim jsem to zvládala- znám to z prvního těhotenství kdy to 3 měsícem přestalo,
ale dnes vecer jsem zvracela silene moc a už mě hodinu bolí v podbřišku.
Nevím jestli se mám bát neustavá to bolesti jsou jako mesteuačni bolesti ale řekla bych ze mnohem silnější.
Máme jet do nemocnice ?
Nebo mám vydržet ..
díky za jakýkoliv tip hezký večer
@edit17 pro klid na duši jet do nemocnice nebo ke svému gynekologovi jet můžeš. Časté zvracení není dobre a pokud je to neustojne, lékař ti napíše třeba torecan proto zvracení. Daji to třeba kapacku na zavodneni apod. co se bolesti tyce, muže to byt klidně jen roztahovani dělohy, vazu a nebo třeba po těch “kontrakcich” od zvracení. Ale pokud by se měl rozjíždět potrat, bohužel je první trimestr buď a nebo :(
Držím pesti ať vše dobre dopadne!
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, bohužel takhle v začátku je možné úplně všechno...a obávám se, že ani na pohotovosti (tedy pokud myslíš tu gynekologickou), ti příliš nemají jak pomoci, v případě rozjetého potratu, jestli se bojíš tohoto... Ale aspoň bys trochu věděla, na čem jsi. Držím pěsti, ať to dobře dopadne a je to třeba jen od rozpínání dělohy... 🍀❤️🙏