Prosím Vás jak moc se Vám zvětšila prsa ? Jsem 7+3 a mám už prsa o 2 čísla větší- z lentilek mám už takovy pomeranče 😂 ale co mě trápí že fakt mě bolí a mám je tvrdý ... u prvního si to nepamatuju na gyndu jdu zitra zda srdíčko ťuká tak než budu hysteričit u doktora tak se chci optat zda se tu některa s tím nesetkala
Me u prvního těhotenství bolela silene,ted u druheho az na konci prvniho trimestru.Zvetsovala se od zacatku do zacatku 2.trim ted na zacatku 3.trim se zvetsuji zase.
@neomenia diky;)
U prvniho se zvetsila jen co vim tak do 12tt...dale nemohu porovnat...
@vaseli16 tak já si to u prvního nepamatuji 😂 je to už dávno 😉
@widowblack ja jeste ano,bylo to loni,ale o mimi jsme prisli...to.je ale vec jina.
@vaseli16 to mě mrzí , já mám druhé po 11 letech takže to je skoro jako první
Mě začaly bolet hned,snad po šesti dnech a větší je mám asi o tři čísla. Také bolely,ale to časem opravdu odpadne 😉
@widowblack O 1 číslo větší snad hned 😀
o 2 cisla vetsi a od zacatku rostly a bolely hodne u prvniho.od te doby co jsem porodila me uz nikdy takhle nebolely a ani pred menz.
😂 Mě ani u jednoho a to sem teď v 20. týdnu
Strašně se zvětšily, začaly skoro hned po //, ale bolesti a pnutí trvaly jen 1.trimestr, pak se to zastavilo... Ale teda od 16tt mám prsa samou strii a to mažu od začátku jak blázen.🙄
Já se ze srandy měřila - o 6 cm větší 😀 A hodně bolely asi do poloviny druhého měsíce, pak to ze dne na den přestalo...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ano, kolem sedmeho týdne se rychle zvetsila a bolela. Holt roste mlecna zlaza. Tak nejak po orvnim trimestru prestala bolet. Je to uplne normální!