Ahoj holky, akorát koncim 12 tt. Mam za sebou zamlkle těhotenství v 18 tt. Za týden a kousek me čeká screening. Z výsledků moči mi vysel zanet mocoveho mechyre, tak mi mudr nasadila antibiotika.. A mám najednou nějaký zvláštní pocit. Přijde mi, ze mi ustávají nevolnosti, prsa uz taky neboli... Tak zacinam mit obavu z toho zamlkleho těhotenství.. 🫣😪 Jak to máte/měly jste v tuto dobu vy?
Po prvním trimestru příznaky obvykle ustupují, je přirozené, že máš strach. Dokud jsem necítila pohyby, tak jsem taky pořád přemýšlela, jestli je vše OK.
Na druhou stranu, když jsem měla 2x ZT, tak příznaky přetrvávaly pořád dál.
Ten čas do další kontroly je vždycky tak dlouhý.
Díky, holky.. 😉Ja vim, že můžou priznaky ustupovat, ale prostě po zkusenostech jsem trochu paranoidní a nejak vic me to bere🫣 dneska si jedu pro ten angelsounds😁pro klid v duši.. Tak snad to 💜 najdu..
@janccaaa Ahojik, angelsounds pouzivam doted, kdyz se dlouho nic nedeje i ve 32tt. Srdicko jsem slysela uz od 10tt a psychicky me to zachranilo po dvou ZT. Muj gynekolog mi rekl, ze s pouzivanim zadny problem, ze to jsou jen pohadky, ze skodi. Jen se pry nemam lekat, kdyz nenajdu napoprve, nekdy to trvalo i deset minut ze zacatku.
@junetule
@pilzzee Ja jsem ho holky už právě měla půjčený pri tom minulem těhotenství,ktere zamlklo a diky nemu jsem právě byla v klidu, kdyz jsem krvacela a mela potíže v průběhu, že srdíčko tam je.. Ale pak to stejne nedopadlo.. A taky diky angel sounds jsem pak mela tušení, že je neco špatně, kdyz jsem ho pak jednoho dne nenašla 😪... Ale porad jsem stejne doufala, ze je tam nekde zavrtane a jen špatně hledám..
@janccaaa drzim pesticky, at je vse v poradku. Kdyz jsi prekrocila 12tt, uz je to zase mene rizikove. Pak od prvniho scrreningu, kdyz bylo vse v poradku jsem se pozitivne naladila s tim, ze blbe uz bylo a ted bude jen a jen lip, ale srdicko jsem hlidala porad 🙂 ZP jsem mela prvni v 10tt a druhy v 8tt, tak uz jsem 12tt brala, jako malou vyhru.
Já mám od začátku dost bezpříznakové těhotenství, ale pamatuju si, že mě někdy z počátku hodně bolela prsa a pak třeba najednou další den vůbec. Rozhodně vymizení těhotenských příznaků nemusí vůbec nic znamenat 🙂. A angelsound taky doporučuju na uklidnění. Cítila jsem první pohyby až hodně pozdě a pomocí angelsound jsem se uklidňovala.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@janccaaa Po prvním trimestru mi příznaky vymizely a jsem tak do teď..... Pokud se necítíš, můžeš navštívit doktora🙂.