Vymizení menstruace při užívání antikoncepce?

lenuliiinka
3. pro 2014

Ahoj, potřebuju poradit. Před dvěma měsíci se mi ms dostavila jen na jeden den a velmi slabá, tak jsem šla k doktorce. Ta mi našla cystu, ale prý byla jen hodně malá, takže to nějak neřešila. Minulý měsíc jsem to dostala normálně, nasadila jsem po pauze prášky a ani jeden nevynechala a užívala jako vždy. Tenhle týden jsem to měla dostat a zatím nic. Brala jsem teď dva dny prášky proti zánětu močového měchýře. Myslíte, že se ms zpozdila z prochladnutí? Beru antikoncepci Jangee pravidelně už 3 roky. Mám zajít k doktorc, aby mi ji nějak vyvolala? Máte nějaká zkušenosti s vymizením ms při užívání antikoncepce?

nonacek
4. pro 2014

@lenuliiinka stalo se my to ,a bylo to z důvodneno tim,ze jsem byla na stydla a mela zánět močového měchýře
a k lékaři jsi každopádně zajdi.MS my přišla sama,ze zpožděním asi týden.
přeji hodně štěstí ❤

beruska1889
4. pro 2014

@lenuliiinka já po změně HA neměla MS přes 3 roky, když jsem volala celá vyděšená svému dr. říkal že to nevadí, že u tohoto druhu se to stává, brala jsem YAZ ... po vysazení jsem první MS dostala za 3 měsíce... ale každopádně alespoň zavolej a poraď se... 🙂 😉

lenuliiinka
autor
4. pro 2014

Děkuju moc 🙂

jitavrtule
4. pro 2014

Krvácení, které se dostavuje při braní HA není skutečný menses, je to jen spádové krvácení způsobené poklesem hormonů v pauze. U všech HA co jsem brala (Marvelon, Mercilon, Yadine) krvácení sláblo až postupně zmizelo úplně. Nemusíš mít strach.