Na fotce je tu hůř vidět
@vladuska29 takhle to nejde asi vidět vůbec, že?
jsem 25 DC teprve
@vladivojna mě se zdá, že tam slabého vidím
Nic nevidim... zkus za 2 dny
@vladivojna no těžko říct zkus za 2dny a uvidíš
@vladivojna když se hodně zadivam něco tam slaboučky ho vidim ale fakt je to skoro neviditelne
@vladuska29 slaboučký tam myslím je, ale uvidíme. Zkusím za 2 dny, jak píšete.
@vladivojna vidim neco na tom polozenym na stole. ve skutecnosti by mela bejt carka videt lip, ne? na fotce je to vzdycky, aspon podle mejch zkusenosti, videt hur. klidne bych zkusila dalsi test uz zejtra. nebo jestli mas pevnou vuli, tak radsi pozitri. 🙂
Vidim pididucha. Ja to tak mela taky a ted jsem v 16tt. Drzim pesti
@jitulka87 díky moc, snad se zadařilo. Byla bych šťastná. Teď se přidala i bolest v podbříšku, tak snad to není autosugesce :D
@fatal_error no jak na co 🙂 toto ale asi nevydržím a udělám si hned zítra. Ještě mě napadlo. Jak je to s těmi polimitními duchy? kamarádce se první objevil prý zhruba po hodině (těhotná je). Zítra dám vědět, pokud něco vyčtu
@vladuska29 jeste jsem to zkusila vyfotit. Myslím, ze tam pidi je, cooo?
@vladivojna Já měla přesně takového pidi dušíka 3 dny před očekávanou MS. A objevil se až několik minut po limitu. V limitu byl čistě bílý. A těhotná jsem byla. Nikdy jsem "falešňáka" neměla, byla jsem 3x těhotná. Asi štěstí 😁
Zkus clear blue. Ale NE digitální. Myslím, že to je clear blue easy. ten mi ukázal krásně, i když na mamatestu byl sotva pidi dušík
@vladivojna neco malo tam vidim....
@nita1984 diky
@vendelinka08 diky
@nita1984 druhá je kolikátý den cyklu? díky
@vladivojna 35DC, 6 dní po prvním. Mám to všechno v albu
@vladivojna na týhle fotce taky vidim. potichounku gratuluju a držim palce, ať to klapne. 🍀
@fatal_error snad pánbůh dá. díky
@jitulka87 dnes mammatest
@vladivojna super. hezky sílí 🤞
@vladivojna super. Vypada to dobre😊
@nita1984 🤗
Po zaschnutí riska,negativni
@vladivojna tohle už je lepši drzim palce
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@vladivojna hoď sem fotku