Dnes jsem byla na kontrole a dle Dr. nebylo vidět srdíčko, jsem přesně 6+5tt a k tomu od pondělí čím dál tím více špiním. Na kontrolu mám přijít ještě za týden a pak asi revize.... Je ještě šance, nebo je po všem?
@karlita6 kupte si Ascorutin 1-1-1 berte ráno ,v poledne,večer ,třeba přestanete špinit.Měla jsem také , mě ale bohužel nepomohlo ,měla jsem zamlklé těhotenství
@karlita6 Šance být může,ale jak je psáno výše je to buď a nebo-u mě špinění znamenalo konec....
Přeji hodně štěstí a držím palce 🍀
já srdíčko 6+4 vidět taky neměla, ale nešpinila jsem, za 14 dní bylo vše ok. Naděje je, ale s tím špiněním bych se raději připravovala na tu horší variantu.
@karlita6 moje druhé těhotenství pak taky nedopadlo a skončila jsem na revizi, ale za 4 měsíce se pak zase podařilo a mám druhé dítě. Obrečela jsem to, ne, že ne, ale já jsem hodně racionální a pokud je něco špatně, tak je podle mě lepší, když to skončí hned. Šetři se a pokud to nevyjde teď, určitě to pak vyjde brzy po tom 🙂
@karlita6 já jsem spinila až do 15tt jednou i trošku krvácela a teď mě leží v postýlce 10m chlapeček takže bych naději neztrácela 😇🍀
Naděje umírá poslední. První těhotenství jsem měla zcela bez problémů až do 11tt, kdy bylo zjištěno ZT. Druhé těhotenství jsem špinila až do 16tt, při třetím těhotenství jsem na potvrzení srdíčka čekala snad do 8tt (až na 3.kontrole). Poslední dvě těhotenství skončila přirozeným porodem.
@karlita6 já jsem byla v 5+4 a srdeční akcí jsem taky neměla pak jsem měla dojít v 8+0 ale v 7tt jsem měla narůžovělý výtok tak jsem šla na kontrolu dřív a plod už srdíčko měl.
A u minulého těhotenství jsem byla na kontrole bez srdeční aktivity za týden žádný posun taky žádná srdeční aktivita a musela jsem na revizi 😣 každopádně držím palce ať to dobře dopadne 🍀
@chlapecektehu Dopadlo to bohužel špatně, včera jsem potratila, prý ZT v 7tt. Jsem z toho psychicky velmi špatně, pořád brečím. Nejhorší je, že je mi skoro 42let, takže další šance již nemusí přijít. Jsem z toho nešťastná.
@karlita6 to mi je líto ale ber to tak že věk je jen číslovka a otěhotnět můžeš toho bych se nebála já jsem na to otěhotněla dva roky potom a hned na poprvé a bez problému🙂 držím palce ať to vyjde příště a určitě smutní mě to hodně pomohlo ... Dlouho jsem se s tím srovnávala
@karlita6... teda 42, se mi to nějak upsalo 😀😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@karlita6 do 7tt je pořád ještě sance teď je otázka zda to spineni neznačí neprosperující těhotenství držím palce ☘️☘️