Ahoj ženy, v dubnu jsem prodělala ZT v 10 týdnu, teď jsem opět těhotná, ale na ultrazvuku v 6+2 nebylo nic moc vidět. Měla jsem ultrazvuk i 2 týdny zpátky, protože jsem špinila, tak mi nasadili Progesteron a tak bezpečně vědí, že se váček zvětšil. Problém je ten, že jsem měla ovulaci vypočítanou doktorkou a pak jsem už ani neměla sex, tak moc neodpovídá, aby to bylo mladší těho. Ve středu a pátek jdu na krev (HCG) a další ultrazvuk o týden, ale mám strašné nervy, tak se chci zeptat, zda jste to taky tak některá měla - ale s pozitivním konečním výsledkem. (S nejhorším počítám také.)
Ahoj, poprvé se srdíčko ukázalo až v 9tt 🙂 v 6 nebylo vidět nic…
Víš, kdy přesně byla ovulace? Takhle v začátku je to buď nebo. Nezbývá než čekat.. 🍀
A pokud nevíš ovulaci, tak je vysoce pravděpodobné, že příští návštěvu už srdíčko bude. 😉
@hennrietta No práveže víme, kdy byla ovulace, protože mi to hlídala doktorka, jelikož se nám už půl roku nedařilo. Takže podle toho je váček trochu malý, nevychází to, ale na druhé straně se od poslední návštěvy zvětšil a nešpiním, takže nemohla říct, že bych potratila. To se uvidí, zda za ten týden se něco změní... Něco jsem četla i o tom, že někdy se embrya vyvíjejí pomaleji a může to znamenat nějakou vadu anebo to pak doženou (anebo i ne). Snad se to ještě chytne, moc po tom toužíme.
Já mám bohužel tu špatnou zkušenost. HCG mi rostlo ukázkově, ale kromě váčku nebylo nic vidět. Skončilo to špatně. Ale co jsem si četla, tak to bylo tak 50:50. Takže určitě mas šanci na šťastný konec a moc ti to přeji!🤍
@dauraoriginal Je mi líto, ale stejně nezbývá než počkat.
Já mám také špatnou zkušenost a v mém případě se jednalo o anembryomolu.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@dauraoriginal ahoj. Buď v klidu . Já 6+5 jen dutinka a ani náznak jakéhokoliv plodu. Prostě jen dutinka a pak najednou srdíčko až 8+2 . Měla jsem později ovulaci o týden a Dr mi nevěřila . Buď v klidu a věř mimi