Ahoj holky. Hledám tu hlavně podporu 🙂. Podle menstruace bych měla být v 5+2tt, k doktorovi jsem musela takhle brzy, protože se léčím s jednou nemocí, tak abych věděla, zda vysadit léky. Těhotenských testů jsem si dělala předtím asi 6, nemohla jsem uvěřit :D a pozitivní byly všechny. Navíc to na sobě dost cítím, citlivá prsa, únava, občas zvracení, pořád na malou…
K doktorovi jsem došla jen pro potvrzení.
Ten se mě nejdřív zeptal, jestli fakt byly testy pozitivní, že nic nevidí. Pak teda “cosi” našel, ale moc přesvědčivý nebyl. Takovou jakoby dutinku. Mám přijít za týden. Do toho zmiňoval jen negativní věci, cysty, mimoděložní těhotenství...Vůbec nezmínil nic pozitivního, jako že těhotenství může být mladší, empatie žádná :(
Doma jsem si udělala další test, čárka byla o dost výraznější než minulý týden, úplná dálnice. Sliznici mám prý vyšší a těhotná jsem, jen se mu to na 5+2 zdá malé, divné…
Dost mě vystrašil. Máte někdo podobnou zkušenost?
Děkuji všem!
U mna 5+5tt doktorka na pohotovosti videla len jeden prazdny gestacny vak. Na druhy den v CAR videl doktor 2 bijuce srdiecka a maly hematom. Rozdiel medzi oboma utz bol presne 12 hodin
@bubinko1506 wow! Tak to je téměř neuvěřitelné! Opravdu je to takový malý zázrak 🙂. Moc děkuju za odpověď!
@suelinda Musím se přidat k pozitivní odpovědi🙂měsíčky jsem nedostala,tak jsem si dělala TT a ten byl negativní(možná jsem ho dělala brzo),tak jsem to nechala být a že si půjdu pro injekci abych dostala mesicky.Doktorka mi dělala UTV a vůbec nic neviděla,za dva a půl týdne kdy se mrcha nedostavila jsem šla na kontrolu a byla jsem v osmém týdnů.🙂aTaky to považuji za malý zázrak.🤗
@suelinda drzim palce, nech to u teba tiez dopadne dobre. Ono zalezi na tom, ake kvalitne vybavenie ma lekar. Predsa len na pohotovosti v statnej nemocnici to vybavenie nie je tak kvalitne ako na spickovej sukromnej klinike. Ja som vtedy prerevala celu noc, kym som isla na utz na kliniku, lebo som si myslela, ze som opat potratila. A ten prazdny gestacny vak oslavil uz 4 roky (mame dvojicky😉).
Ja v 6tt nemela viddt srdicko, doktorka rikala ze je to uplne normalni ze je casu dost, o tri tydny pozdeji tam bylo a prave ted ho kojim :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Za mě nic divného , ovulace mohla být později a nebo se někde schovava jako můj případ kdy Dr v 6+1 pri hcg17 000 nic neviděl ani dutinku nic ,..... Vůbec se neboj bude to v pořádku na utz bylo prostě jen brzy ,😉