Ahojky, chtela jsem se prosim zeptat, zda mate nektera zkusenost, ze vam doktor spravne odhadl pohlavi uz na 1 screeningu? Byla jsem ve 14tt, nechtela nam pohlavi rict, ze to nemusi byt jiste.. na to nam pak rekla, ze to zatim vidi na 70% holcicku, i kdyz strasne chceme chlapecka...je mozne, ze by se mohla splest a pripustila bych variantu chlapecka? Jelikoz se pohlavi holcicky urcuje sloziteji, nez u chlapecku. Dekuji vam za vase zkusenosti.
Mě řekl doktor chlapečka zcela na 100% v 13 tt a upřímně přehlédnout se to fakt nedalo
My jdeme zítra budu 13tt+O (teoreticky 14tt) tak jsem zvědavá 😂😂😂
@petula.bir kam půjdete na NT? 🙂
Já byla včera na kontrole 14+6 a protože pohlaví jednoznačně určit nešlo,neřekla nic.Osobně jsem byla i ráda,počkám si,až to bude vidět jasně.
@jajjuska
Centrum lékařské genetiky v Č.Budějovicích 🙂
U všech tří dětí se trefili ve 14tt. Co řekli to se narodilo 🙂
Moje zkušenost z prvního screeningu ve 13tt na 80% holčička, ve 20tt znovu potvrzena holčička, dle paní doktorky na 100% a teď jsem 27tt a doma už máme vše růžové 😅 takže třeba u nás se v centru lékařské genetiky v ČB se hned poprvé trefili 👌
@lucieevita
Zítra tam jdeme taky 🙂
A už se těšíme 🥰 tak jsem zvědavá 🙈 máme doma kluka i holku 😂
Mě v 16tt řekl pan dr. Čutka, že to bude kluk a je a pak 20tt holčička a také to je 🙂
Take jsem byla v ČB na genetice ve 13 tt a bylo to krasne videt a cekame chlapecka👌 Pokud bude prcek správně natočeny tak to videt bude ...🙈 u me nejdriv jakoby klecel a kdyz uz to chtela doktorka vzdat , tak se krasne otocil a bylo🤗
U nás se trefila paní doktorka v 11+6 😀😀 ale říkala, že na 60%, takže šance asi je 😉
@jajjuska Ahoj Mě u obou dcer na genetice řekli ve 12 tt pohlaví a u obou si byl Dr jistý a skutečně tomu tak bylo.. záleží na zkušenosti sonografisty.. Ti co si nevěří, většinou pohlaví vůbec neřeknou... a hledají výmluvy.. ti co si troufnou pohlaví řeknou, buď to s jistou a nebo upozorní, že jisti si nejsou... také hodně záleží na spolupráci miminka.. jak moc dobře se na točí...
@petula.bir jdeme tam příští týden na 3D ultrazvuk 🥰 také se těším ♥️slyšela jsem už, že to ten první ultrazvuk nemusí být 100%, tak jsem do druhého nekoupila jedinou věc 🙂i když i gynekolog říkal, že to vypadá na holčičku 😉 teď už je to snad jistota, z Genetiky, u Doktora i na pohotovosti říkali, že je to holka 😅 vše máme růžové 😂🥰
Splést se asi může každý. Ale u nas odhad vyšel. Od 1. screeningu doktor tvrdil, že je to asi holka. A byla. 😊
Já byla ve 13+1 a trefili holčičku
mne take doktorka rekla ve 13.tt, ze to vidi na kluka a taky ze jo...
Nase dcerka byla az do 30tt jasny a neprehlednutelny chlapecek 😂😂
V rozhovoru s gynekoložkou jsem slyšela, že kluka jsou schopni určit na 100 %, ale u holky si radši nechávají rezervu, protože se pindík může někde schovávat 🙂
Nám řekla v tom 13.tt, že to je na 80% holčička. A teď v tom 23.tydnu nám byla potvrzena 🥰 U syna to tenkrát nepoznali, protože místo třináctého týdne jsem byla teprve v 11. U něho nám to řekli az na druhém screeningu. Ale co jsem slyšela, sice jen od minima lidí, tak jim to spletli. Ale není jich moc.
já byla na screeningu v 11.3...a doktor sdělil dceři,že to bude bráška...a byl
U nas ve 14tt devce,ve 21tt kluk 😀
Na 70% není absolutně žádná jistota.... V tomhle týdnu lékař buď opravdu musí být jistý, nebo nemá ani hádat. Na tvém místě bych se na to vůbec neupínala 🙂
Tak dnes ve 13tt+O prý na 85% kluk 🥰
Byl krásně vidět pindík (jak řekla paní doktorka 😂) viděla jsem dřív než řekla a zeptala se zda to chceme vědět 😂
Sestře tvrdil doktor do 22tt že bude mít holčičku, a pak najednou že kluk. A narodil se kluk.
@misicka1988 kdy to bylo prosím? Děkuji 🙂
@dzejnyyyy V roce 2016 🙂
@misicka1988 Děkuji za odpověď. Já se jim ale nedivím, ono tam něco vůbec vidět je někdy fakt umění!
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Sance je vzdycky 🙂 Nicmene mne spravne urcil pohlavi uz na konci 12tt a dnes potvrdil chlapecka. U holcicek to tak jednoznacne neni si myslim