Údajné zamlklé těhotenství. Je tam ještě naděje? Máte zkušenost?

nikuska2702
28. lis 2020

Dobrý večer dámy... Moc Vás prosím o vaši radu/zkušenosti co se týká údajného zaniklého těhotenství ... Má poslední menzess byla 18.10. od té doby nic, nějak od 3.11. mě začaly pobolivat prsa a sem tam sem měla divné tlaky v podbrisku. Zkoušela sem si dělat test 11.11. a měla jsem tam slaboulinkou čárku tak sem si řekla ze počkám do menstruace a pak to zkusím znovu, jelikož mám dost těžkou fyzicky náročnou práci nechtěla jsem nic podcenit. Další test sem si delala 17.11 a tam už ta druhá čárka byla více viditelná menzes se měla dostavit kolem 20.11 a do teď nic. Byla jsem u lékaře 18.11 šla jsem na preventivní prohlídku tam mi řekl ze je možné ze jsem těhotná ale nic moc tam vidět nejde vzal mi testy na HCG v pátek sem volala o výsledky a byly 68,8. Což je málo pozval mě další týden znovu na krev 25.11 sem byla znovu na krvi a měla jsem HCG jen 257. Takže mi pan doktor řekl ze jde nejspíš o zamlkle těhotenství.Večer sem začala krvacet a měla šílené bolesti v podbrisku tak sem jela na pohotovost kde mi řekl doktor ze potrat to nebyl, hrdlo mám uzavřené a to něco má cca 3-4mm ale podle mě poslední MS to nesedí. Dal mi léky píchl injekci na zastavení krvácení s tím ze si mám zajít potom ke svému doktorovi. K němu sem šla a ten mi řekl ze mám počkat na MS ze to odejde samo.Ze už se nedá nic dělat. Od včerejšího dne 27.11 mam slabe krvácení , spíše jen takové splnění. Cyklus sem si počítala mám ho asi 33 dnů. Moc se v tom nevyznám, mám menzes pokaždé jinak. Snažíme se s přítelem už dlouho bylo by to naše druhé, dcerka už má 7. Prosím Vás o radu, je tam ještě nějaká nadej ze by se to vzpamatovalo a HCG mi narostlo? Moc všem děkuji, jsem už zoufalá :( . Příkladam svou fotku z ULT, kde mi bylo řečeno ze tam bohužel nic není, ze je to ztracené . :(

baarus21
28. lis 2020

@nikuska2702 ja nechapu, jak to doktor muze tvrdit, ze jde o zamlkle tehu 🙄🙄 proc nepocka, jestli se ms rozjede nebo ne. Test sis tedka po tom krvaceni delala? Ono to muze odejit, ale taky nemusi. Dala bych tomu cas. Ono ani tak nezalezi na tom, kdy jsi mela ms, ale hlavne kdy jsi mela ovulaci. Mohla jsi ji mit pozdeji a doktori se hrozne radi ridi tabulkama, takze si muze myslet, ze je to zamlkle nebo biochemicke tehu. Dej tomu cas a uvidis, ted je proste hrozne brzo. Preju hodne stesti 🍀

nikuska2702
autor
28. lis 2020

@baarus21 ano test sem si delala po tom krvácení , přiložil foto. Taky si myslím ze tam naděje je, podle me ovulace to tak vychází. Ty 3-4mm + týden těhotenství apod. On mě to vůbec nenechal vysvětlit. Jenže včera sem si dělala test, a ten mi už ukázal slabší, ale divné je ze mě prsa stále bolí :(.

nikishkaaaa
28. lis 2020

@nikuska2702 nechci ti brat nadeji, ale u zamlkleho tehu mas vsechny priznaky klasickeho tehotenstvi, mi odpovidala i velikost plodu, presto to bylo zamlkle. Mela jsem vsechny priznaky tehotenstvi, dosko k tomu v 9tt a pozitivni test jsem mela jeste 14 dnu po potratu

nikuska2702
autor
28. lis 2020

@baarus21 Samozřejmě si během příštího týdne ještě test udělám než půjdu zase k doktorovi, poprosím ho o další HCg test. Já mu totiž řekla ze to HCg roste a on mi odpověděl to ano, ale měla by jste ho mít už okolo 1000. Je mi to líto. To je vše co mi k tomu řekl :(

nikuska2702
autor
28. lis 2020

@nikishkaaaa I tohle sem četla .. :( Je mi to líto :(

nikishkaaaa
28. lis 2020

@nikuska2702 hcg může být v moči až 4 týdny po potratu

nikishkaaaa
28. lis 2020

@nikuska2702 drzim pesti, at Vam to dopadne lepe, ale radeji bych se na to neupinala... ☹

nikuska2702
autor
28. lis 2020

@nikishkaaaa Aha, tak se mám asi přiklánět k tomu ze to bohužel nevyšlo .

nikishkaaaa
28. lis 2020

@nikuska2702 omlouvam se, ale ja bych se pripravila na to, ze to nevyslo ☹ test by nemel urcite slabnout...mrzi me to ☹

nikuska2702
autor
28. lis 2020

@nikishkaaaa moc děkuji :( Jen nevím co mám dělat , jak vypočítat ovulaci , kdy to zkoušet znovu když to teď nevyšlo . Já už sem zoufalá. Ještě ke všemu mám fyzicky náročnou práci, takže sem i psychicky vyčerpaná ... :(

nikishkaaaa
28. lis 2020

@nikuska2702 zkusila bych delat ovulacni testy, a pokud muzete merit i bazalni teplotu. Pokud samovolne potratite bez revize, je mozne se snazit hned, ja bych nechala probehnout jeste 1 menstruaci

nikuska2702
autor
28. lis 2020

@nikishkaaaa hledala sem tady na fóru , jak ty ovulacni testy probíhají . A jsem s toho totální jelen 😃🤭 vůbec nevím jak to funguje, každý den si mám dělat ovu test a až budou jasné 2 čárky tak znásilnit přítele? 😃😊

lachtanice86
28. lis 2020

Podle dnešní fotky testu a te před ním, bych řekla že je to neprosperujici těhotenství, ale fakt ne zamlkle, to je něco jiného

nikuska2702
autor
28. lis 2020

@lachtanice86 Děkuji, asi se to mělo stát.Tak budeme zkoušet příští další měsíc :(

baarus21
28. lis 2020

@nikuska2702 jasny, tak podle testu bych tady rekla, ze to tehu nevyslo 😔 je mi to lito. Ja jsem mela zamlkle tehu dvakrat (plod se v urcitem tydnu prestane vyvijet) tohle vypada spis na biochemické tehu (chytlo se, ale neudrzelo 😔) tak snad to priste vyjde uz lip 🍀🍀🍀🍀

nikishkaaaa
29. lis 2020

@nikuska2702 kazdy den ve stejny cas udelate test, az budou 2 stejne carky nebo testovaci vyraznejsi nez kontrolni, tak za 24-48 hodin probehne ovulace, nejlepsi cas na styk

nikuska2702
autor
29. lis 2020

@nikishkaaaa Aha, dobře .. Tak budeme zkoušet . Děkuji moc 😊

agneska7
29. lis 2020

Bohužel ale dle mě to na 99 % nevyšlo, test ti slábne ,krvacis a to HCG stoupalo fakt mizerně, ,,,

nikuska2702
autor
29. lis 2020

@agneska7 Dnes ráno jsem začala krvacet trosku víc, ale je to jakoby čistá krev . A mám docela velké křeče v podbrisku. Doktor mi řekl kdyby sem měla velké bolesti mám jet na pohotovost ze se muže jednat o mimodelozni. Ale zatím plasit nebudu , i když ty bolesti jsou hrozné až mě z toho natahuje 🤭😔

agneska7
29. lis 2020

@nikuska2702 nezahravej si a jeď , není to sranda !

agneska7
29. lis 2020

Může to být prostě jen ten ,,SP,, ale může to být i to mimoděložní a tady jde o život

nikuska2702
autor
29. lis 2020

@agneska7 Jenze tady jsou doktorovi s prominutím jebli na hlavu... už minule jak sem jela na pohotovost se na me dívali jak na deb... ze je obtěžují s takovou blbosti :/

michaela666
29. lis 2020

@nikuska2702 Nikoho neobtěžuješ blbostí!! Doktoři toho mají plné brýle v téhle covid šílenosti, ale to neznamená, že tě nevyšetří nebo si můžou dovolit nějaké hloupé poznámky. Určitě bych to nezanedbala kvůli tomu, jak se na tebe minule dívali. Můžeš si tím způsobit zbytečné problémy do budoucna.

agneska7
29. lis 2020

Vykašly se na něj , vyšetřit tě musí , já vím znám to je jto jejich práce a tváří se že je člověk obtěžuje ale určitě kvůli blbovy neryskuj svůj život , nebo nemáš možnost jít jinam ?

nikuska2702
autor
29. lis 2020

@agneska7 Tak sem nakonec jela , je to probíhající potrat , chtěli si mě tam nechat ze zitra na revizi tak sem řekla ze prijedu ráno v 7 na lačno ze mám doma dcerku ktera je momentálně u babičky a přítel spí po noční ze neví vůbec co se děje. Tak zitra v 7 rano přijít na revizi . :(

agneska7
29. lis 2020

@nikuska2702 a proč revizi když to odchází samo ?

nikuska2702
autor
29. lis 2020

@agneska7 Nevím, řekl mi ze se musí ta revize udelat.

nikishkaaaa
29. lis 2020

To mě mrzí ☹ preji at uz mate vse za sebou

agneska7
29. lis 2020

@nikuska2702 no pokud to odchází ,tak by se dalo počkat až to odejde všechno , ale chápu že to chceš mít rychle za sebou

ruzova_pastelka
29. lis 2020

V tvém případě bych na revizi nešla. Je to zbytečná komplikace pro další otěhotnění. Pokud už potrácíš, tak je to podle mě hloupost. Revize má spoustu rizik, oproti samovolnému potratu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru