Zdravím holky, je to asi poněkud blbý dotaz, ale nemám ve svém okolí nikoho, koho bych se zeptala. Učím se na státnice a jsem v prvním trimestru. Kafe mi nikdy nepomahalo, tak to mi nechybí, ale u uceni jsem vzdy užívala nejake energetické nápoje nebo ruzne podpůrné vitaminy. Teď je to ale jiné, vzhledem k tomu, že nic z toho nemůžu. Nemáte někdo náhodou zkušenost, jak se vypořádat s únavou ale zároveň potřebou se ucit?
Díky a hezký den🙂
Vynikajici prirodni dodavac energie je mlady jecmen (plus chlorella) od firmy Green Ways. Opravdu vynikajici. Navic ti doda i kyselinu listovou a vse potrebne pro tebe i pro mimco 🙂 Nedam na nej dopustit. 🙂
Ahoj,já se ucila na statnice ve čtvrtém měsíci a doma jsem mela staršího dvouletého syna....Jedla jsem hodně ovoce a zeleniny, zmrzliny 🙂
Ucila jsem se na atestaci cca 4 mesice během těhotenství. Pila jsem kafe a silný černý čaj, schrupla jsem si, když jsem potřebovala.
Více spát 😉
Co maté?
@klea81 proč ne maté?
@oliviek já se učila loni na státnice. Kamarád přehrál uceni na audio, tak jsem poslouchala ten text🙂 líp mi to lezlo do hlavy🙂 a na únavu spanek. Ja si rikala, ze se to do te hlavy pak hezky ukládá🙂 hodně sil a držím palce
Ja som jedla vela zeleniny a ovocia, ale unavena som bola furt. De facto som sa len ucila, chodila do prace a spala a furt spala.. treba sa proste zatat a prezit to no 😅
Nejsem sice těhotná, ale mám problémy s únavou hlavně ráno, ale chtěla jsem přestat pít kafe a na doporučení kamarádky jsem začala pít ráno silný zelený čaj, ale sypaný kvalitní... a má to na mě mnohem lepší účine jak kafe, což mě dost překvapilo. a navíc se lžičkou medu je to mňamka 🙂 Neoslazený bych to nevypila 😂😝
@prejeta_zaba obsahuje vyšší dávku kofeinu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@oliviek mě teda napadá jen možnost inhalace kyslík, třeba tohle https://www.lekarna.cz/kyslik-o2-inhalacni-14l/...