Třetí těhotenství. Je nejhorší?

astyna88
11. zář 2019

Ahoj, nechci pusobit jako fnukna, ale me treti tehotenstvi je opravdu vyzivne a to jsem teprve v 7. tydnu. Od 10.dne po oplodneni je mi spatne, zaludek na vode, cely den bych prospala,coz se dvema zvidavymi detmi za zadkem je trosku narocne. Do toho me obden boli podbrisek, ktery vypada jako v tretim mesici a nemini splasknout, vahu mam porad stejnou. Unavena jsem jak kocka po kotatech a na prsa si ani nemuzu sahnout....do toho chodim dvakrat za noc curat a pres den nepočítaně. Predtim jsem u kluků o těhotenství nikdy ani nevěděla,ale toto je fakt zahul. Manžel si dela legraci,ze cekame dvojčata 😀 to by mě uz polozilo....jak treti a další teh zvladate vy?

denca033
11. zář 2019

@astyna88 naprosto tě chápu jsem teď ve 30tt trětí těhu a jako masakr jak říkáš. u prvních dvou mi takhle opravdu nebylo tak jako je teď. na začátku jsem vyhodila všechno co jsem snědla. teď teda nezvracím ale nafouklá jsem někdy jak balon do toho mě bolí záda jak bejk. takže tě naprosto chápu 😀

denca033
11. zář 2019

@astyna88 a to jsem se taky modlila aby nebyly dvojčata. přítel je má v rodině takže to bylo první za co jsem se modlila když jsem šla poprví k doktorovi. nejsou dvojčata je jeden kluk jako buk 🙂

misicka1988
11. zář 2019

@astyna88 Taky mi bylo ukrutně špatně jen u 3 těhotenství. Bylo mi pořád špatně a na zvracení, ale nezvracela jsem. O to to snad bylo ještě horší, protože úleva prostě neprichazela. Musela jsem často něco jist, tím se to trochu lepsilo. Ale zase jsem o to víc přibrala. No a pachy? To byla samostatná kapitola. Smrděl mi celý svět. Dokonce i manžel, (který je naprosto čistotný) ale tomu jsem to raději neřekla - až později, kdyz už mi zase vonel 😁 Skoro pořád se mi chtělo spát, prsa bolela šíleně. U předchozích těhotenství jsem znala jen únavu, a bolest prsou. Naštěstí jsem měla druhé děti už starší, tak jsem to neměla tak složité. Vše přestalo kolem 13tt, a pak už to bylo naprosto ok. Držím palce ať to brzo překonáš 👍

babanci
11. zář 2019

Třetí těhotenství bylo pro mě taky příšerné. Ani ta dvě předchozí ale nebyla nic moc. Zvracela jsem v každém těhotenství, ale u toho třetího podstatně častěji a mnohem déle. Parfém, který jsem měla ráda a používala ho roky, mi začal smrdět tak, že ani dneska, po 23 letech, ho nemůžu cítit. Nedávno sem si ho našla ve free shopu a úplně se mi navalilo.

kamik1983
11. zář 2019

Já třetí měla úplně v pohodě. Akorát jsem neměla chuť na jídlo, tak se mi podařilo asi 3 kg na začátku shodit, takže okolí mi začátek těhu ani neodhalilo, zato s prvním jsem si užila, že jsem potřebovala na 14 dní neschopenku, vůbec jsem ani nemohla vstát z postele jak mi bylo blbě. myslím, že je vše hodně indivudální

jajulin
11. zář 2019

@astyna88 rodila jsem čtyřikrát a třetí těhotenství i porod byli asi nejnáročnější. U čtvrtého už to bylo zase v pohodě.

mahafi
11. zář 2019

Taky jsem mela treti tehotenstvi nejhorsi, bylo mi strasne spatne, vsechno me bolelo, unavena jsem byla priserne... jizda v aute byla peklo. At je ti brzy lip 🙂

mamal34
13. zář 2019

Taky čekám třetí miminko.... Moje předchozí miminka jsou už velký holky, pro mě naštěstí. . . Jinak nevím jak bych to dala. Jsem úplně ko! Nepamatuju se že by mi u holek takhle bylo.... Ale pro miminko všechno vydržím. Jsem už v 11tt a miminko je vymodlene.... Ale závidím tehulim co ani nevědí že jsou těhotné 😀

hanulinka77
13. zář 2019

Také jsem po 3těhotná 34tt momentálně.A je pravda,že je to pro mě nejnáročnější.Doma mám taky 2chlapečky a teď čekám vysněnou holčičku.Ale je to mé poslední těhotenství,tak si ho užívám i se vším okolo 🙂

lenny51
19. zář 2019

Prvni dve tehu byli pohoda parkrat mi bylo zle ale to spravila mineralka ale ted treti 6tt uz ted mi je zle od rana na zvraceni ale taky nezvracim a o wc ani nemluvim ale stoji to za to 😍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru