Těhotná se skvělým průběhem, bez příznaků či potíží

jsemloupacek
27. led 2016

Ahoj mamky čekatelky,
čekám své první bejbátko, dnes jsem 8+2tt a až se mi zdá šílený, jak nemám žádné příznaky. Nepočítám samosebou ty běžné a pozitivní (jako časté čůrání), ale co se týká těch nevolností, nechutenství apod., tak lautr nic. Všude kolem čtu, jak holky trpí a už si přijdu skoro divně. Kdybych už 3 x neviděla mimi na UTZ, tak snad ani nevím, že jsem těhu.
Máte to taky tak?

mika251
27. led 2016

@jsemloupacek
nerúhaj sa 🙂 Nevolnosti ešte možu prísť, neznamená to, že keď ti nezačali doteraz, tak už neprídu vobec. Ja som bola tiež vysmiata a nakoniec bol pre mňa kritický desiaty týždeň - síce bez zvracania, ale bolo to tak tak 🙂

Inak som to mala rovnako ako ty, mimo tých pár dní v 10tt mi nič nebolo ani nie je a po 12tt už je to úplná pohoda.
Ale beriem to s rezervou, ono sa problémy možu kedykoľvek objaviť, takže svoj bezvadný stav beriem s pokorou .)

PS: jedna moja známa bola až do 7.meho mesiaca úplne v pohode a celý tretí trimester prozvracela 🙂 Dúfam, že to nie je pravidlo :D

opicaa
27. led 2016

Měla jsem to také tak, vubec nic mi nebylo...občas lehká nevolnost, ale pravidelná strava to vyřešila... vždycky jsem se těšila na UTZ, abych viděla, že vubec jsem těhotná 🙂

luciebx
27. led 2016

ja sem to mela stejne jako ty... jen mi byvalo rano tak jaksi divneji ale svym zpusobem mi bylo ok.
az snad nekdy ke konci tehu mi byvalo spatne k veceru.. ale taky sem jedna co sem chtela..
bud rada co by za to blindici tehulky daly 😵

andelka
27. led 2016

Měla jsem to tak. Kromě asi dvoutýdenní nechuti k jídlu ( jedla jsem takové mdle věci,nechtěla jsem nic výrazného) po 6 TT jsem nezaregistrovala nic. Do 20 TT jsem ani neměla moc bříško. Ještě že jsou ty utz. 😅

gabinka27
27. led 2016

Ahoj, mam to uplne stejne. Kdyby mi nevynechala MS a na ultrazvuku nevidela nase mimi, tak ane nevim, ze jsem tehotna. Od zacatku uplne v pohode. Jen jsem teda v 8tt jeden den trochu spinila, tak jsem dostala prasky a obcas treba 1 za 14 dni mi bylo blbe od zaludku dopoledne, ale to bylo vzdy tim, ze jsem mela hlad. Snidam v 7 a obed v praci v pul 1, takze ten mezicas, ze jsem si treba v 11 dala jablko, nebo tak. Takze bud rada a uzivej si tehotenstvi🙂)

misicka1988
27. led 2016

@jsemloupacek Ahoj , tak já v předchozích dvou těhotenství také neměla žádné nevolnosti , nikdy jsem nezvracela , ani mi nebylo špatně. Žádné pachy ani vůně ( či nevůně ) potravin mi nevadily. Prostě vůbec nic. Akorát mě vždy bolí prsa. Až ve 3 trimestru začaly obtíže typu bolest kyčlí , zad , nebo stydké kosti....špatně se mi také spalo (jde jen na bocích- proto možná ty kyčle ) - a celkově taková ta nemotornost , která mi dost vadila. Třeba zavázat si tkaničky ? - no hrůza 😉 Nyní na začátku třetího těhu to vypadá úplně stejně , žaludek mám naprosto v klidu a pod kontrolou 🙂

andreaandy1
27. led 2016

Když jsem čekala synátora ......zjistila jsem to až ve 20.tt .....Bylo to prostě neuvěřitelnéé až s prvníma pohybama.Byla jsem u mamky na víkend a bylo mi z toho divno co se semnou dělo tak jsme letěli na pohotovost a tam jsem řekla co mi je doktor se na mě podíval poslal mě na gyndu a a vyšetřující mudr se začal smát opravdu...a říká no tak gratuluji čekáte kluka.-))) ...do porodou jsem sekala dřevo lítala po Praze a absolutně jsem to neřešila nic mi nebylo.-)))

jsemloupacek
autor
27. led 2016

@andreaandy1 tak ty jsi nejhustší 😀

barbarra
27. led 2016

Taky si nemůžu vůbec stěžovat. Vše proběhlo bez potíží, otěhotněla jsem během pár cyklů, a to manžel bývá pracovně pryč, takže některé cykly jsme se ani v kýženou dobu nesešli oba na jednom místě. Jinak v těhotenství žádné potíže ani nevolnosti. Tak snad můj názor na věc nezmění porod, který mě běhen 14 dnů čeká-snad. Jediné , co mě trochu trápí jsou výkyvy nálad a obavy, jak ten kolotoč kolem miminka zvládneme.

jsemloupacek
autor
27. led 2016

@barbarra zvládli to ostatní, zvládnete to i vy. Ono stejně nic jinýho nezbývá. Hlavně se nenervuj zbytečně negativníma scénářema. Na ty je vždycky času dost. Hodně štěstí u porodu

te_reza
27. led 2016

Mě taky nic nebylo, zato poslední měsíc stojí za to 😀 10x za noc na wc, pálení žáhy, bolesti kyčlí a všeho. Užívej, dokud ti nic není 😉

andreaandy1
27. led 2016

@jsemloupacek Nechlubím se tím jelikož to bylo v 17 letech ..za 3 měsíce mi bylo 18 takže takový neplánovaný dáreček..... 😀
Ale upřímně máma když tam semnou byla ...to s ní málem seklo....to byl šok na který asi nezapomene 🤐
Ale synátor je moje chlouba posloucháme stejnou muziku ..máme podobný styl oblékání atd.-)))

mischamish
27. led 2016

U me se nevolnosti dostavily v 9tt a byl to humus az do 12tt. Takze nerikej hop dokud nepreskocis ;) Ale jo, existuji i ti, kteri nevolnosti nemaji, ale rekla bych, ze jich je mensina.

ledlovka
27. led 2016

@jsemloupacek přesně takhle jsem to měla jak u prvního tak i teď u druhého. Teď už jen čekám na den D

hanica83
27. led 2016

Zítra začnu 18 tt a absolutně nevím o tom, že jsem těhotná 🙂 Ani jednou jsem nezvracela, prostě nic. Je to asi zvláštní, ale jsem za to moc ráda 🙂

monunkaaa
27. led 2016

@jsemloupacek buď jenom rada 🙂
Co by za to "blici" tehulky daly 😀😀😀
.. první ctyri měsíce jsem neznala jinou "kamaradku" nez zachodovou mísu.. 😀
Ale samozřejmě to stalo za to a dneska mam už 10 mesicni úžasnou holčičku.. a všem maminkam,co nevolnosti neznají to fakt upřímně přeju!

monasek84
27. led 2016

Cely tehotenstvi ani jeden priznak, kdyby mi nerostlo bricho, tak ani nevim.... pak v pokrocilym stadiu byl muj jedinej problem, ze tyden pred porodem mi hodne vyskocilo bricho a uz jsem neoblikla svoje rifle a bylo mi lito si na tyden kupovat jiny 🙂)))) a porod... ve 14hod prijem s tim, ze si jeste par dni pockam a pred 17 byl malej venku, bez epi, bez nastrihu, bez natrzeni... takze u me od otehotneni az po chvili, kdy mi ho dali do ruk naprosta spokojenost a pohoda 🙂

gracinka7
27. led 2016

Bud ráda 😉 😀

sandra1254
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
jsemloupacek
autor
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
vesnicanka17
9. lis 2016

@jsemloupacek jo jsem na tom úplně stejně

jsemloupacek
autor
10. lis 2016

@vesnicanka17 já už jsem ale tři měsíce maminjkou, takže věř, bude to fajn🙂

kykyryska
11. lis 2016

Já vlastně ani nevím, v jakém jsem týdnu... 🙂 Cirka 9 - 10...? Asi. A taky mi nic není. Kdybych nebyla na ultrazvuku tak bych taky neřekla. Ale snažím se být na sebe opatrná (trochu nervy zkrze první trimestr - asi taky znáte) Někteří mi říkají, že už je to vidět, nicméně musím přiznat (nikdo nejsme dokonalý, že), že ten pupek jsem měla už před tím 😀

cizinkaa
11. lis 2016

Ahoj, taky tak. ☺️ Dlouho nebylo ani poznat tehotenstvi. Ale pockej do tretiho trimestru. +10 kilo a vstavani z gauce nebo shody nejsou takova prca. Taky rostouci brisko na spani nic moc. 😃 ale jinak tehu se vsemi vysledky a kontrolami uplne vzorove a zadny nevolnosti take nebyly. ☺️

makronka222
11. lis 2016

Me nic nebylo, od zacatku, az v 8m me zacala bolest kost tam dole a obcas zada. :D to byla pohoda, bojim se, ze u druheho si to vse vyberu na dvakrat

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru