Ahojky,jsem čerstve těhotná a podle posledních měsíčku bych dnes měla být 4+1 ale podle výpočtu me to píše 5 týden 🙂 Tak jsem z toho zmatená v kolikátý tydnu tedy jsem ? 🙂
4+1 = čtvrtý ukončený týden a pátý probíhající až do 4+6...pak navazuje 5+0 = pátý ukončený atdatd
Je to v poradku....to cislo na zacatku vzdy ukazuje ukonceny tyden , dalsi cislo kolikaty den si v nasledujim tydnu. Tj u tebe 4 je ukonceny 4 tyden a+ 0 den v patem tydnu. Tedy si dnes zacala paty tyden. Paty tyden konci 4+6, pak nasleduje 5+0 tedy sesty tyden ...atd
Už tónů rozumím. Děkuji za vysvětlení 😊
Tomu
Volala jsem na gyndu a objednaná jsem na pondělí to budu 4+6 tedy začátek 6 týdne. Půjde už něco vědět? 😊😊
4+6 je konec 5.tydne. na utz je dost brzo..
Pokud tam budeš opravdu v 4+6, tak opravdu nic vidět nebude, je to strašně brzy a podle mě zbytečné nervy.. Nejdřív bych šla v 7 - 8 tt. Čekám třetí dítko, toť má zkušenost.
Ona mě tak objednala sama,řekla jsem datum posledních měsíčku a řekla mě v pondělí 🤷♀️😊
Bude vidět dutinka a možná plod se žloutkovým valkem ale moc tomu nedávám . U mne byl vidět až 6+5 a srdce až 8+1. Držím palce a gratuluju
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
4+0 se bere = 5tt