Ahoj, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti maminek, které otěhotněli přes nehormonální tělísko. S manželem jsme se rozhodli po dlouhém zvažování si dítě nechat, je čtvrté. Momentálně jsem v 9.týdnu, tělísko doktor nevytáhnul, protože nebylo možné nahmatat vlákna. Mám bolesti a tlak v břiše, silné krvácení. Skončila jsem už 2x u doktora s vědomím, že se rozjíždí potrat, ale ne, mimi tam je a zdá se v pořádku, roste a srdeční frekvence je dobrá. Všechny problémy pravděpodobně způsobuje tělísko, protože dle ultrazvuku tam není ani hematom. Na udržení jsem dostala utrogestan. V nemocnici mi doporučili ascorutin, ale můj gynekolog s tím nesouhlasil, že se v těhu nesmí. Prošli jste si někdo něčím podobným? Pokud ano, jaký to mělo další průběh a jak to dopadlo? Předem děkuji.
Ascorutin můžeš, je to jen silnější vitamin C. Brala sem ho skoro v každém těhotenství. Se zbytkem zkušenost nemám, ale nemyslím, ze je to normalni. Zkusila bych se obrátit na jiného Dr, ať mas ještě další názor.
Ascorutin jsem po dalsich konzultacích nasadila a už téměř nekrvacim 🙂 brali jste ho i preventivně nebo jen při potížích? Děkuji za Vaše zkušenosti.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ascorutin se v tehotenstvi predepisuje na krvaceni. Sama jsem ho brala. Zkusila bych jineho dr