Prosím, kdy se vám poprvé ukázalo srdíčko na utz? 🙂)
U obou tehu 6+6tt
Teď při čtvrtém těhu bylo srdíčko v 8tt
7+0
první a druhé těhu nějak kolem 8tt,třetí v 6+1,čtvrté v 5+6,teď jdu v čt nebo v pá na gyn a budu 5+4 nebo 5+5,tak uvidíme zda už taky bude ♥
@juliemichal ty jo jak to zvladate tolik děti? Já mám kolikrát pocit, ze zcvoknu z jednoho ?🙂 mate fakt můj obdiv
@pepickovapavlinka a sla jste schvalne takhle pozde aby uz bylo videt?
@juliemichal tolik 😁 ja jdu 5+3 a bojom se, ze nebude
6+3 🤗
Já byla 5+3 a srdíčko krásně bilo 🤭❤️
Ne byla jsem poprvé 6tt byla jen dutinka za 14 dní už mimi a srdíčko
@jjasmina já mám také doma 3 děti a čekáme 4
Já byla v 6+3 a srdíčko nebilo, byl tam takový malinký mraveneček a pak 9+0 a už krásně bilo ❤️ tak jen komu nejde vidět hned tak zbytečně nestresujte ❤️ u každýho je to jinak ☺️
5+4, 6+1, 6+4
Já šla v 7+5 a schválně pozdě. Protože jsem měla po zamlklem tehu. A chtela jsem aby šlo už vidět ❤️❤️ abych se nervovala. Miminko odpovídalo velikostí 6+6 a srdíčko bilo o sto šest.
no tak jdu taky zítra,čt a pá mají volno budu teda 5+3
@jjasmina mno 4 levou zadní,ale 5 netuším 😀 a ještě bude jen 13m věkový rozdíl
@juliemichal tak dej vědět, co bylo vidět 😊 taky půjdu 5+3
a kdy jdeš?v kterém tt jsi?a neboj dám ti vědět 🙂
@juliemichal jdu v úterý tak jsem zvědavá a hodně štěstí 😊
tak pak dej,taky určitě v úterý vědět 🙂
@juliemichal určitě 😊
7tt s jednovajecnymi dvojkami, celkem sok 🙂 V 6tt potvrzené děložní těhotenství a za týden 2 srdíčka 🙂
@juliemichal na srdíčko je asi ještě brzy příště už určitě bude.. Tak teď hlavně klid a odpočívej ať je vše v pořádku
děkuji,snad bude,ale z půl ročním mimi odpočívat,nebudu mít jak ☹
@juliemichal noo tak ať muž pomůže hlavně..neboj určitě to dopadne dobře a s tím hematomem se nic nedělá?
@juliemichal hele já měla srdíčko až 8tt.A jinak s tím hematomem kamarádka má taky jen dole pod miminkem navíc měla i cystu je asi 15tt velkou část těhu si zatím odkrvácela i kvůli odlučující se placentě.A zatím drží a jsou v pořádku.Držím palce aby to tak bylo i u tebe 🍀🍀
@pepickovapavlinka děkuji moc jsi zlatíčko♥ prý nejhorší je,když je hematom nad miminkem,zatím nekrvácím,což je dobře.dr se mě taky ptal zda krvácím nebo ne.
taky mám tu cystu,to mi napsali do zprávy v nemocnici,jinak asi z toho myomu se mi nakonec udělal hematom.
mno s tím hematomem se asi nic dělat nedá,vůbec netuším.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
6+1