Dobrý den, setkal se někdo se špiněním na úplném začátku těhotenství po velké potřebě? Mám teprve den po termínu ms - 15dpo. Už od 9dpo špiním růžově, pokaždé jen po velké. Jinak vůbec, test mám pozitivní. Mám se smířit s tím, že to odejde nebo je to "normální"? Děkuji
Může to bejt klidně hemeroid bohužel nebo to může bejt biochemické je to 50/50 ☘️☘️
ještě mě napadá ložisko endo v konečníku
Me se to delo cely 1trimester.a vse je v poradku.
@lencaa11 není to krev, jen sytě růžové a z konečníku to 100% není.
Tím, že tlacis tak vychází i z pochvy výtok který moc nevnimas a ředí se s močí když jsi běžné bez velké na wc. Mám to taky tak občas a těhotná nejsem
@sorboni30 ano, během cyklů je to, co popisuješ. Při tlačení je hlenu z čípku více než jen při močení. Mě spíš zajímá, že hlen je sytě růžový, občas s nitkou. Ale spíš tedy budu počítat, že to odejde. Jde taky o to, že se léčím se štítnou žlázou a tam se hned po zjištění zvyšuje dávka léku...
Mám to doteď, v 1. trimestru jsem byla v psychu víc. Celý spodek je prokrvený, jasně, když trochu zatlačíš, něco tam může prasknout. Nepočítala bych s tim, že to odejde, dokud nekrvácíš jasně. Takhle úplně na začátku je to za mě normální. Léčím se s hypotyreózou od malička, teď třeba beru dost vysoké dávky Euthyroxu.
@anniej moc děkuji za odpověď. Každopádně nezbývá než čekat. Za pár týdnů dám vědět, jak to dopadlo.
Mám taky štítnou žlázu, v těhotenství jsem měla léky.. ano. Čekej, ale nekontroluje se. Odpočívej a těš se na miminko 😉
Zeptej se v lékárně na rutinmax (dr.max),jestli můžeš v těhotenství. Rutin se stara o to,aby posilily cevky, které jsou křehké a lehce praskaji a pak spinis. Třeba by to pomohlo. Je to potravinový doplněk,ale raději se v lékárně zeptej.
Ahoj hned po zjištění se nezvyšuje dávka léku děla se kontrolní odběr a zvyšuje se tusim až v druhem trimestru zase s odběrem
@europa00 volala jsem tam v úterý a navýšil mi dávku hned, protože na odběr můžu až příští týden a pak podle výsledků
Ahoj, špinění po 14 dnech odeznělo a nic dalšího se nerozjelo. Miminko je tam, kde má být a krásně roste 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
To ti v tuhle chvíli asi nikdo neřekne, bohužel... Myslím, že se může jednat o uhnizďování vajíčka... nebo taky o biochemické těhotenství... Držím pěsti, ať to dopadne dobře 🍀